Ny tjeneste skal forbedre inneklima i boliger

 
Ny tjeneste skal forbedre inneklima i boligerBildet: Flexit har testet Inneklimaguiden på sluttbrukere og forhandlere, og har fått svært positive tilbakemeldinger.
Flexit AS har lansert en ny tjeneste som gjør det enklere for boligeiere og forhandlere å velge produkter som forbedrer inneklimaet i hjemmet.

Løsningen heter Inneklimaguiden og er en digital kjøpshjelp som utfra noen opplysninger gir anbefalinger om hvilke ventilasjonsprodukter som passer best til hvert rom – eller for hele boligen.

Inneklimaguiden er utviklet av Flexit AS, et innovativt selskap som spesialiserer seg på ventilasjons- og inneklimaløsninger for boliger. Selskapet samarbeider med Norges Astma- og Allergiforbund som er eksperter på inneklima og har jobbet tett med sluttbrukere for å lage guiden brukervennlig, pålitelig og effektiv.

Bra, Bedre, Best

- Inneklimaet i boligen har stor betydning for helsen og trivselen til beboerne. Mange sliter med dårlig luftkvalitet, for høy eller lav temperatur, for tørr eller fuktig luft, eller for mye støy. Dette kan føre til allergi, astma, hodepine, tretthet, søvnproblemer og redusert konsentrasjon. Vårt mål er å gjøre det enkelt for sluttbrukere å ta vare på boligens helse og dermed sin egen. Inneklimaguiden er verktøyet for dette, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit AS.

Bildet: Jon Dehli, markedssjef i Flexit AS

Med Inneklimaguiden kan boligeiere enkelt få råd om hvilke produkter som kan hjelpe dem med å skape et sunnere og mer behagelig inneklima. Guiden gir også tips om hvordan man kan spare energi og gir forslag til løsninger kategorisert som Bra, Bedre, Best.

Lagres og deles

Sluttbrukeren registrerer hvilke rom som skal beregnes. Guiden analyserer dataene som blir lagt inn og gir sluttbrukeren anbefalinger om hvilke produkter som kan forbedre inneklimaet i hvert rom, basert på brukerens preferanser og behov. Produktene kan være alt fra romventilatorer, baderomsvifter, ventilasjonsanlegg til kjøkkenventilasjon.

Guiden viser bilder og beskrivelser av produktene, samt oversikt over ulike forhandlere hvor man kan få tak i produktene. Innkjøpslister kan lagres og deles. Inneklimaguiden kan brukes uansett hvor du er, fra mobil, pc eller nettbrett.

- Vi har testet Inneklimaguiden på sluttbrukere og forhandlere, og har fått svært positive tilbakemeldinger. De sier at guiden hjelper de med å velge produkter på en enkel og bra måte, sier Dehli.

Inneklimaguiden benyttes gratis og ligger på www.inneklimaguiden.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår