Ny VAV regulator fra Micro Matic

 
Ny VAV regulator fra Micro MaticBildet: InClimate ”3-i-en” er utviklet for bruk i kontorlokaler, skoler, butikker, institusjoner og andre steder med behovsstyrt ventilasjon.
InClimate «3 i en» regulator: CO2, fukt og temperatur i én og samme enhet

Micro Matic lanserer nå en ny VAV regulator for CO2, temperatur og relativ fuktighet. Med nøytralt design, mange innebygde funksjoner og enkel, sikker installasjon, er InClimate et godt valg for sikring av et sundt inneklima i bygninger.

• Enkel installasjon
• Mange innebygde funksjoner
• Føler og regulator   
• Nøytralt design

InClimate "3-i-en" er utviklet for bruk i kontorlokaler, skoler, butikker, institusjoner og andre steder med behovsstyrt ventilasjon.
Med innebygget Modbuskommunikasjon som standard, kan InClimate benyttes i SD-anlegg, og brukeren har selv mulighet til å endre de fabrikkinnstilte parametrene.

Som føler måler InClimate CO2, temperatur og relativ fuktighet, som kan kommuniseres til SD-anlegg/undersentral via Modbus eller de tre 0-10v utgangene.
Som regulator har InClimate seks standardprogrammer og kan via disse behovsstyre CO2 nivå, temperatur og relativ fuktighet på en svært energieffektiv måte.

Oppsett og konfigurering av InClimate gjøres via det medfølgende programmeringsverktøyet der riktig program og standard verdier enkelt kan velges og endres. Verktøyet består av et PC program og et brukergrensesnitt. Programmet innstalles på en PC og brukergrensesnittet tilkobles via USB-porten.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår