Ny VW Caddy Alltrack

 
Ny VW Caddy AlltrackBildet: Nye VW Caddy Alltrack
Helt nye Volkswagen Caddy Alltrack vises frem på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt denne uken.

Bilen er etterfølgeren til Caddy Cross, og er tilgjengelig både som varebil og personbil.

Volkswagen Nyttekjøretøy er på plass på den store bilutstillingen i Frankfurt, som åpner denne uken, og en av de største nyhetene er helt nye Caddy Alltrack. Bilen skiller seg fra andre Caddy-modeller med 17 tommers hjul, lettmetallfelgene "Quito" og den helt nye metallic lakken Mojave Beige. I tillegg har bilen stylingdetaljer som sorte hjulbuer, sorte sideskjørt og et sort parti nederst på støtfangerne for å gi et robust utseende, samt understellsbeskyttelse. Caddy Alltrack kommer i kort utgave.

Andre visuelle høydepunkter er typiske Alltrack-funksjoner som krom-detaljer i grillen, speilhus i sølv, Bi-Xenon hovedlys, tåkelykter, sotede baklys, Alltrack-logo på grillen og bak, samt sølvfargede takrails. Innvendig har Caddy Alltrack sitt eget spesielle 7Summits setetrekk, pluss klappbord på forseteryggene. Varebilen har et ekstra slitesterkt setetrekk, og både varebilen og personbilen har multifunksjonsratt i skinn med søm i Muscat farge.

Personbilen har en rekke andre attraktive funksjoner som justerbart midtarmlene og en krom-pakke (lysbryter, speiljustering, vindusbrytere og håndbrekk-knapp), aluminiums look på pedalene, Alltrack-gulvmatter med søm i Muscat farge og en egen Carbon Square Dark innredning. Personbilen leveres med 5- eller 7 seter.

Caddy Alltrack leveres med en rikholdig standardutstyrspakke som blant annet inneholder 2 soners Climatronic klimaanlegg, lyspakke (med automatisk avblendbart bakspeil, kjørelys for dagtid med automatiske funksjoner for "coming home" og "leaving home", samt viskerfunksjon med regnsensor), en hastighetsbegrenser, Hill Hold-funksjon, Adaptiv cruice control og en Composition Colour radio med fem tommers touch skjerm.

Som i alle andre Caddy er også her sikkerheten på topp. Frontassist med City nødbrems, multikollisjonsbremser, tretthetsvarsler og Thorax side og hodekollisjonsputer er bare noen av de nye sikkerhetsdetaljene.

I tillegg til et tøft utseende, har Caddy også mye å tilby under overflaten. Bilen er basert på nyeste versjon av Caddy og leveres med 4Motion firehjulstrekk som standard i Norge, enten med 122hk med 6-trinns manuelt gir eller med 150hk med 6 trinns DSG automatgir

Caddy Alltrack kommer til Norge i slutten av 2015, og prisene er ikke klare.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår