Nyansatt i Xylem

 
Nyansatt i Xylem
Xylem har ansatt Pål Johansen som VVS selger i Oslo regionen.

Pål har tidligere jobbet hos Oras AS, Fredr. A Nilsson AS og Ahlsell Norge AS, Pål har 10 års rørleggerbakgrunn samt salg av maskiner, verktøy, bilinnredning, festemidler og klær de siste 22 år hovedsakelig til rørbransjen, han er nå klar for å jobbe med Flygt og Lowara pumper.

Dette er en stilling med høy aktivitet mot rørleggere og grossister i distriktet som vil bidra til å øke Xylem sitt fokus mot VVS bransjen. Oslo avdelingen består av 19 høyt kvalifiserte personer innen VA –industri og VVS. Samt at de har en egen dyktig service avdeling med verksted.

Xylem sin Oslo avdeling opererer i et område med mange store utfordringer og markedsmuligheter innen vannsektoren. Det å ta vare på, transportere og behandle vannet på den beste og mest energieffektive måten, er noe som blir mer og mer viktig i fremtiden. Pål vil bidra til at Xylem Water Solutions Norge AS/avd. Oslo fortsetter å være ledende innen dette område fremover.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår