Nyansatte hos GK

 
Nyansatte hos GK
GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster.
17.02.14: GK er en totalteknisk entreprenør og servicepartner. GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, energi og rør/VVS.
Bilde_Agust_Hilmar_Jonsson.jpg

1. januar 2014 tiltrådte Agust Hilmar Jonsson stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge, avd. Ventilasjon i Alta.  

Agust Hilmar er 37 år og kommer sist Grieg Seafood, hvor han jobbet som akvatekniker. Før det har han jobbet som anleggsleder på ventilasjon for Oras, i prosjekt som omhandlet kontorbygg til Aker. Han ble ferdig utdannet i januar 2014 ved NKI, Prosjektlederskolen. 

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør/anleggsleder, og styre prosjekter på byggeplasser. 

  

Bilde_Anders_Ustad.jpg

20. januar 2014 tiltrådte Anders Ustad stillingen som Energiingeniør i GK Norge, avd. Trondheim.  

Anders er 23 år og nyutdannet VVS-ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. 

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Energiingeniør rettet mot EPC, energisparekontrakter. Han vil også jobbe med energioppfølging, energimerking og energivurdering av tekniske anlegg. 

 

Bilde_StenHalvor_Monsen.jpg  

2. februar 2014 tiltrådte Sten Halvor Monsen stillingen som Prosjektleder i GK Norge, avd. Ventilasjon i Hammerfest.  

Sten Halvor er 53 år og kommer sist Caverion Norge AS, hvor han jobbet som Prosjektleder innen ventilasjon. Her hadde han blant annet ansvar for ivaretagelse av rammeavtalen på ventilasjon mot Statoil på Melkøya. 

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder og bidra til videre utvikling av ventilasjonsavdelingen i Finnmark, med tilhørende arbeidsoppgaver.
  
 

Bilde_Pal-Arne_Goddokken-GK.jpg

6. januar 2014 tiltrådte Pål Arne Goddokken (Bildet)  stillingen som Prosjektleder i GK Norge, avd. Entreprise på Romerike.  

Pål Arne er 32 år og kommer sist fra Novenco hvor han jobbet med prosjektledelse av HVAC leveranser til offshore prosjekter innen olje og gass industrien. 

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder på entreprisejobber innen nybygg. Han vil også ha økonomi-, og fremdriftsansvar, samt HMS ansvar på byggeplassen for GKs underleverandører og ansatte. Han vil etter hvert også bli involvert i arbeidet med GKs leveranser til de nye terminalene på Gardermoen.

 

Bilde_Reidar_Johanson_GK.jpg

6. januar 2014 tiltrådte Reidar Johanson (Bildet) stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge, avd. Byggautomasjon i Asker.  

Reidar er 46 år og kommer sist fra Granzow. Han har jobbet 27 år i trykkluftbransjen som servicetekniker på kompressorer, med både lav-, og høytrykksanlegg. Han har også erfaring fra salg, montasje av rør/elektro/styringer, service og reparasjoner, samt opplæring av kunder og forhandlere. 

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med service på SD anlegg og tilhørende BA oppgaver. For tiden studerer han også v/ Tinus Olsen i Kongsberg, hvor han ferdigstiller fagbrevet som Automatiker.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår