Nyansatte hos Høiax

 
Nyansatte hos HøiaxKenneth Leseth Torsteinsen, Distriktsansvarlig Møre og Romsdal.
Høiax har den siste tiden ansatt flere dyktige medarbeidere. Alle med erfaring fra VVS-bransjen.

Kenneth Leseth Torsteinsen skal ha ansvaret for distriktet fra Trondheim og vest, ned til Nordfjordeid, og mot Stryn og Otta, og videre opptil Oppdal og Berkåk. Kenneth skal jobbe med hele produktsortimentet og vil jobbe ut fra avdelingen i Trondheim.

Kenneth Torsteinsen (31) startet karrieren i rørleggerfaget hos rørleggerfirmaet Halvorsen & Sønn AS på Lillestrøm i 2007 som lærling. Deretter gikk turen innom et firma i Oslo, før han begynte hos Svedbergs i 2012 som reisemontør/ distriktssjef, hvor han var til Bademiljø plukket han opp i 2015, og tilbyde han jobben som regionssjef for Hedmark/Oppland, Nordland og Troms. Så ble det flytting til Trøndelag i 2017 med samboer og datter, og han skiftet arbeidsgiver først til Interform og så til Laufen Norge.

Mike Saeger servicesjef på Varmepumper.

Mike Saeger (48) startet hos Høiax før sommeren. Han har ansvaret for alt innen service / ettermarked på varmepumper. Stillingen inngår som en del av Service-senteret til Høiax på Lisleby i Fredrikstad.
Mike kommer fra stilling hos Draeger hvor han har jobbet med gass for bla. for Shell og Statoil. Før det var han ansatt i 5 år hos Vaillant Group som Serviceleder. Han var 6 år hos Statsbygg som Driftsleder innen Bygg og anlegg, VVS. Han har også jobbet som bas på, Service og anlegg for NVS Torhaug i Oslo. I denne tiden har han vært med på mange spennene prosjekt-leveranser, bla med som bas i anlegget til den olympiske ishallen i Bergen. Hos Simens i Berlin, med sanitær og tryggluft anlegg til et elektrokraftverk.

Finn Olaussen Produktgruppesjef Tappevann/ Varme/ Prefab.

Finn Olaussen er ansatt som produktgruppesjef i Høiax AS, hvor han får ansvaret for produktområdene rør-i-rør, varme og prefab. 

Finn Olaussen kommer fra SGP Armatec hvor han var ansatt i 6,5 år, hvor de 3 siste årene som leder for avdelingen i Moss.
Olaussen kommer fra Jevnaker på Hadeland og begynte som rørlegger i 1986 hos en rørleggerbedrift på hjemstedet. Han har lang fartstid som både rørlegger og prosjektleder, og har jobbet hos Borge Rør og Østfold Rør som også er kunder av Høiax i dag. I tillegg til mange år som ansvarlig for ulike produktområder hos SGP Armatec og Uponor.   

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår