Nyansatte hos Imtech Rør AS

 
Nyansatte hos Imtech Rør AS
Macro Norge NUF har styrket sin organisasjon og ansatt JØRGEN ANDERSEN som ny regionssjef.

Imtech er en av Norges ledende rørleggerbedrifter med lokalavdelinger over store deler av Sør-Norge og på Svalbard. Vi påtar oss alle typer oppdrag over hele landet, enten de er små og enkle eller store og komplekse.
Vår lange erfaring og vår store kompetanse gjør oss til et trygt valgt. Vi utfører alle typer  rørinstallasjoner, fjernvarme, industrirør, sprinkleranlegg, varme- og kjøleanlegg, og vi jobber med stabile, energieffektive løsninger .
Vi utfører store, komplekse installasjoner og mindre serviceoppdrag. Vår egen bredde gjenspeiler seg hos våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Vi jobber med borettslag og store byggherrer, fylkeskommunale virksomheter og små kommuner, industriselskaper og små lokale bedrifter.

Jan-Ove-Kvalv__g.jpg

Jan Ove Kvalvåg (48) fra Fredrikstad tiltrådte før årsskiftet stillingen som prosjektutvikler og kalkulatør hos Imtech Rør Prosjekt Sarpsborg. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Østfold Enøk og Ventilasjon. Jan Ove Kvalvåg startet som VVS-rådgiver i 1985, og har således nesten 30 års erfaring fra VVS-bransjen.
Han jobbet i NVS fra 2002 til 2008, før navneskiftet til Imtech, og er godt kjent med både bedriften og medarbeiderne fra tidligere. Jan Ove Kvalvåg har også vært avdelingsleder for Mercur VVS Entreprenør AS i Sarpsborg.

Lars-Robin-Hatlemark.jpg 

Lars Robin Hatlemark (34) fra Tønsberg tiltrådte 3. februar stillingen som prosjektleder hos Imtech Rør Prosjekt Sandefjord. Lars Robin, som er godkjent rørleggermester, kommer fra bedriften Jan-Roger Birkelund AS i Tønsberg.
– Jeg var helt ukjent med Imtech fra før, men førsteinntrykket er veldig bra. Mottakelsen har vært flott. Nå ser jeg fram til å komme i gang for alvor, sier han.

 

Thomas-Nilsen.jpg

Thomas Nilsen (32) fra Moss tiltrådte i slutten av januar stillingen som avdelingssjef for Imtech Rør Service Sarpsborg. Nilsen, som er utdannet rørleggermester, har de siste fem årene jobbet som prosjektleder hos Bravida Moss. 
- Nå ser jeg fram til å fokusere fullt og helt på å videreutvikle serviceavdelingen i Sarpsborg. Jeg er overbevist om at avdelingen har et stort potensial, og føler meg veldig trygg på at vi skal klare å skape gode resultater, sier han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår