Nyansettelser i Swegon

 
Nyansettelser i Swegon
Swegon AS har hatt flere nyansettelser i Oslo de siste månedene.


Maria Hultman (51) er ansatt som HR-koordinator. Maria har flere års erfaring innen HR fra IKEA. Hun har også erfaring innen ledelse og salg.


Arild Saue (50) er ansatt som innkjøpskoordinator. Arild har mange års erfaring innen innkjøp og logistikk fra Almanakkforlaget.


Andreas Setsaas (28) er ansatt som prosjektingeniør på vår WISE-avdeling. Andreas er utdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Han har tidligere jobbet flere år på Intersport, og har også hatt læretid i rørleggerfaget.


Kenneth Skriden (28) er ansatt som servicetekniker på vår WISE-avdeling. Kenneth er utdannet elektriker. Han har flere års erfaring hos Wennevolds Elektro og Assemblin Elektro, og har i den forbindelse også jobbet med WISE-systemet.


Eyyubi Paltaci (27) er ansatt som salgsansvarlig for inneklimaprodukter. Eyyubi er nyutdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Under utdannelse var Eyyubi aktiv og var studentassistent ved OsloMET innen ventilasjon og BIM/Revit fag.


Markus Dahl Røst (32) er ansatt som salgsingeniør vår avdeling for boligventilasjon. Markus er også nyutdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Han har tidligere bl.a jobbet som formidler/guide i Engineerium og flere år som selger.

– Vi ønsker alle våre nyansatte velkommen til oss, og ser frem til å ha de med på vår vei for å skape de beste og mest innovative inneklimaløsningene i VVS-bransjen, sier Jan Seljesæter, adm. dir i Swegon AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår