Nyåpning av Comfort Mosjøen

 
Nyåpning av Comfort MosjøenBildet: (f.v) Knut Roger Stenvall, Hanne Arstad, Edel Hagen og Raymond Hansen.
Comfort Mosjøen åpnet nylig etter 10 måneder med oppussing. Ledelsen roser de ansatte for stor interesse og motivasjon.

Comfort Mosjøen har designet om butikken og viste det stolt frem under nyåpningen tidlig i oktober. Med en større presentasjonsavdeling å vise frem for kundene, er de godt rustet for fremtiden, og daglig leder Hanne Arstad Stenvall trekker frem de ansatte som en stor suksessfaktor under oppussingen.  

Mange bestillinger og forespørsler

– Butikkåpningen gikk veldig bra, og vi hadde mange besøkende fra kl. 7 om morgenen til kl. 17 på ettermiddagen. Vi har fått mange bestillinger og forespørsler om befaringer etter nyåpningen, sier Hanne Arstad Stenvall, daglig leder hos Comfort Mosjøen, i en pressemelding.

Hun forteller at kundene synes det har blitt veldig fint og at de får gode tilbakemeldinger, blant annet på veggsofaen som de har bygget som et blikkfang i den nyoppussede butikken. Comfort Mosjøen har holdt butikken åpen under hele oppussingstiden, og Arstad Stenvall spøker med at de har tørket mye støv.

– Jeg vil spesielt rose de ansatte for deres fleksibilitet under oppussingen, og de har gjort en stor innsats og vært veldig motivert, sier hun. 

Under butikkåpningen hadde de kurs for både interne ansatte og eksterne kunder. Der de ansatte fikk en gjennomgang i Geberits vask og føn-toalett, fikk vaktmesterne i Vefsn kommune vedlikeholdskurs for våtrom og garderober. Gjestene på åpningen fikk også kurs i rengjøring av bad. 

Presentasjonsavdeling med «mood boards» og utedo

Nytt hos Comfort Mosjøen er en presentasjonsavdeling som inneholder «mood boards» med vegg- og gulvfliser, trykk-knapper til doen, fargeprøver og mer, slik at kundene kan se forslag til hvilke baderomselementer som kan passe sammen. De har også tatt inn store deler av utstillingen Epos by Halvor Bakke. 

– Nyåpningen av Comfort Mosjøen har virkelig gått bra og butikken har blitt kjempefin. De ansatte har gjort en stor innsats og det er en flott gjeng som jobber der. Med ny utforming av butikken og en større presentasjonsavdeling blir det også lettere for kundene, siden butikken samler alt kunden trenger på et sted, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden og Bademiljø (VVS Norge RMB). 

Toalett med vask og føn

– Vi kan nå videreføre det vi har gjort i mange år på en enda bedre måte og levere totalpakke på bad, samt totalrenovering av leiligheter og hus/hytter. Da leverer vi full pakke med rørlegger, i tillegg til elektriker, interiørarkitekt, snekker, betongarbeid, gassinstallasjoner og mer, påpeker Arstad Stenvall.

Butikken har også bygget en utedo med rustikt tak som en del av sin utstilling for hytteprodukter. De har videre bygget egne møterom hvor de kan vise kundene de forskjellige baderomsløsningene. 

– I tillegg har vi et økt fokus på tilrettelagte bad, der for eksempel toalett med vask og føn er et marked vi ser det er økende interesse for. Vi har to slike toaletter hos oss så kundene kan se og teste det ut her, sier Arstad Stenvall.

Vil fokusere på rørleggertjenestene fremover

Comfort Mosjøen jobber med mye forskjellig og alt fra arbeid innen industri til vannbårne varmeanlegg og renseanlegg for vann og avløp er bedriften opptatt med. De har også mye å henge fingrene i med bad, servicerørlegging og prosjekter. De er blant annet involvert i det nye internatet som skal bygges for Vefsn Landbruksskole, og i et prosjekt i et industrilokale på Herøy. Bedriften selger også mye utstyr og produkter i den nyoppussede butikken, og er særlig opptatt av hva som rører seg i markedet. 

– Vi har installert den kokende kranen Quooker i butikken, så kundene kan komme og teste og se på den. Det ble laget mange glovarme kaffekopper på åpningsdagen, og våre rørleggere monterer også denne nymotens kranen, sier Arstad Stenvall. 

Med mye fokus på butikken det siste året, vil tiden fremover bli viet til rørleggerne.

– I tiden fremover vil vi sette større søkelys på rørleggerne og rørleggertjenestene våre. Vi vil følge våre flinke rørleggere mer ut og ha fokus på å fremme deres kompetanse. Nå i høst blir det fokus på vannbåren varme, luft-vann og væske-vann varmepumper og varmtvannsberedere, avslutter Arstad Stenvall. 

Bildene: Interiør fra nyoppussede Comfort Mosjøen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår