Nye 18-volts støvsugere fra Bosch

 
Nye 18-volts støvsugere fra Bosch
Bosch utvider sitt 18-voltssystem med to batteridrevne støvsugere: våt-/tørrsugeren GAS 18V-10 L Professional og tørrsugeren GAS 18V-1 Professio-nal.
  • GAS 18V-10 L Professional: våt-/tørrsuger for så å si alle oppgaver
  • GAS 18V-1 Professional: tørrsuger for rask sluttrengjøring

Begge støvsugerne er utstyrt med rotasjonsluftstrøm som sørger for at støvet kleber seg langsomt til filteret. Det resulterer i god beskyttelse av filteret og en-da lengre sugeeffekt.

GAS 18V-10 L Professional er den eneste batteridrevne støvsugeren for elektroverktøy som har denne funksjonen kombinert med et nettovolum på seks liter.

Tørrsugeren GAS 18V-1 Professional produserer to virvler og suger opp støvet i to trinn. Først filtreres det grove støvet og samles i en separat beholder. Deret-ter filtreres det fine støvet. Denne unike funksjonen gjør støvsugingsproses-sen ekstra rask og enkel.

Begge støvsugerne har lang batteritid og gjennomsiktig støvbeholder slik at man har oversikt over hvor full den er til enhver tid. Støvsugerne er også rask og en-kel å tømme og sette på plass.

Våt-/tørrsuger for omtrent alle oppgaver
Med GAS 18V-10 L Professional og et fulladet 6,0 Ah-batteri kan man støvsuge i opptil 24 minutter. Våt-/tørrsugeren har en luftstrømeffekt på hele 24 liter per sekund. Den integrerte slange- og tilbehørsholderen og vekten på 4,6 kilo gjør at den er lett å transportere.

GAS 18V-10 L Professional kan brukes som våt- og tørrsuger – og alt tilbehør fra fuge- og gulvmunnstykke til forlengerrør er lett til-gjengelig når man trenger det. Ved hjelp av en adapter kan GAS 18V-10 L Pro-fessional kobles til et elektroverktøy og suge opp støvet allerede før det slippes ut i omgivelsene. Våt-/tørrsugeren er sertifisert for støvklasse L.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle