Nye fjes i GK

 
Nye fjes i GKBildet: Nyansatte i GK. Fra venstre: Robert Hjertås, Magnus Brattset Drabløs, André  Ibenholt og Snorre Kantun
GK er en totalteknisk entreprenør og servicepartner.

GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, energi og rør/VVS.

GK ønsker følgende nye medarbeidere hjertelig velkommen med på laget:

Robert Hjertås: 3. februar tiltrådte Robert Hjertås stillingen som Prosjektleder i GK Norge, avd. Entreprise i Bergen.  
Robert er 49 år og kommer sist fra Waldegruppen (Walde Entreprenør AS) hvor han jobbet som prosjektleder, med ulike oppgaver knyttet til sin stilling. 
I GK vil han i all hovedsak ha den løpende, daglige ledelse av Entrepriseprosjekter.
Robert vil også jobbe med planlegging, rådgivning, fremdriftsstyring, HMS, FDV, kvalitet og økonomi. 

Magnus Brattset Drabløs: 17. mars tiltrådte Magnus Brattset Drabløs stillingen som Informasjonsmedarbeider  i GK Konsern, avd. Marked i Oslo.  
Magnus er 30 år og har mediefaglig utdannelse fra NTNU i Trondheim. Han har blant annet jobbet som frilansjournalist i NRK Østlandssendingen og Gudbrandsdølen Dagningen som nettjournalist og vaktsjef, med oppgaver som besto i å dekke det aktuelle nyhetsbildet. Magnus har også vært kommunikasjonsrådgiver i Ungdommens kulturmønstring Norge. 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Informasjonsmedarbeider. Mye av fokuset kommer til å være på å utvikle konsernets tilstedeværelse på sosiale medier og internett generelt, samt bidra til arbeidet i markedsavdelingen. Målet er at GK skal være tilstede på de til en hver tid viktigste digitale arenaene. 

André Ibenholt: 3. februar tiltrådte André Ibenholt stillingen som Avdelingsleder i GK Norge, avd. Service i Oslo.  
André er 36 år og kommer sist fra Coca-Cola Enterprises Norge AS som Utilities & Facilities Manager. Her hadde han ansvaret for tekniske installasjoner, bygg og uteområder, kantine, renhold, security og ulike prosjekter. 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som avdelingsleder for Oslo Service, med sentrale oppgaver tilknyttet stillingen, samt videreutvikling av avdelingen.

Snorre Kantun: 3. februar tiltrådte Snorre Kantun stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge, avd. Byggautomasjon i Bodø.  
Robert er 25 år og kommer sist fra Elektrikeren Bodø AS, som han også var med på å grunnlegge. Der jobbet han som elektriker med nyinnstallasjoner innen industri og privatmarkedet, samt innen service. 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med prosjektplanlegging, oppfølging, prosjektstyring og andre tilhørende oppgaver innenfor fagområdet byggautomasjon.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår