Nye fjes på salg og drift i Lindab

 
Nye fjes på salg og drift i LindabBildet: John-Andreas Johnsen (t.v.) og Glenn Espersen har fått nye stillinger i Lindab
Lindab styrker staben ved å ansette John-Andreas Johnsen som ny senior salgsingeniør og Glenn Espersen som driftssjef i Sandnes.

John-Andreas Johnsen har flere års erfaring med salg av storkjøkkenhetter, kjølebafler og andre lufttekniske produkter, senest hos Ventistål de siste 10 årene. Nå har han startet hos Lindab, hvor han vil fortsette med de samme oppgavene.

- John-Andreas har jobbet med salg i over 20 år, og har en fantastisk erfaring som Lindab får ta nytte av. Han startet i rollen som senior salgsingeniør 1. september, sier en storfornøyd Arne Boyle, salgsdirektør ventilasjon i en pressemelding.
- Lindab er kjent for å ha bra produkter og høy kvalitet. Dette gjorde valget veldig enkelt for meg, sier John-Andreas Johnsen.

- Vi er også heldige å ha fått med oss Glenn Espersen på laget i Sandnes. Glenn startet hos oss 1. september og vil være vår nye driftssjef. Han har erfaring fra både entreprenørsiden som montør og prosjektleder og nå sist på leverandørsiden hos Swegon, sier Boyle.

- Jeg ser et stort potensial i Lindab, og jeg vil være med å gjøre Lindab Sandnes til den beste og den mest foretrukne leverandøren i bransjen. Jeg har også et ønske om å utvikle meg videre spesielt på luftteknisk, som jeg ser muligheten til hos Lindab, sier Espersen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår