Nye kjempefliser med integrert fall

 
Nye kjempefliser med integrert fallBildet: Cosentino og servantleverandøren Aardal fra Sogn har utviklet en kjempeflis i Silestone med integrert fall og spesialtilpasset hull til sluk.
En kjempeflis som dekker hele dusjgulvet med integrert fall og spesialtilpasset hull til sluket, er den nye snakkisen nedover Europa.

Quality Hotel Grand Royal i Narvik har allerede oppgradert flere bad med den nye løsningen.

Det er Cosentino, sammen med servantleverandøren Aardal i Sogn, som har utviklet den nye dusjbunnen sammen. Ferdig montert blir det nye dusjgulvet kun 30 millimeter tykt, samtidig som de norske, tekniske forskriftene for rør i Norge overholdes.

Hver dusjbunn leveres spesialtilpasset på mål, som gjør at tykkelsen holdes til et minimum. Det nye produktet er én stor flis i Silestone med integrert fall, og utløp direkte over der sluket ligger i gulvet. Flisen kan produseres opptil 1,20 x 3 meter. Alt innenfor går på millimetermål, og plasseringen av sluket skreddersys på mål.

Til sammenlikning, for å oppfylle det norske kravet, krever en ordinær dusjbunn blant annet en bunnventil, fleksibelt rør og inspeksjonsmulighet for hovedsluket. Det kan resultere i omtrent 16 centimeter høyere gulv i dusjområdet. Ofoten Rør, som har lagt dusjbunnene på Quality-hotellet, fullroser den nye løsningen.

- Sluket kan bare ligge der det ligger, og de lager hullet akkurat der sluket er, sier Rune Pedersen, daglig leder i Ofoten Rør, i en pressemelding.

- Spesialtilpassingen og det integrerte fallet gir en fleksibilitet som kan gjøre det mye enklere for både privatkunder og bedrifter å oppgradere sine bad. Vi er stolte av å være med på å utvikle bransjen videre med innovasjon og enestående materialer, mener markedskoordinator i Cosentino, Madelene Persson.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår