Nye medarbeidere i Korsbakken

 
Nye medarbeidere i KorsbakkenHelene Iversen og Jonas Askekjær er nye tilskudd i Korsbakken Trading AS
Korsbakken har gleden av å bekjentgjøre at selskapet er styrket med to unge og godt kvalifiserte medarbeidere i nyopprettede stillinger.

På salgssiden er Jonas Askeskjær ansatt som prosjektselger. Han vil primært jobbe med nybygg og prosjekter i Norge. Askeskjær kommer fra stillingen som selger innenfor reiselivsbransjen. Han er utdannet markedsfører fra Campus Kristiania i Oslo.

I tillegg er Helene Iversen ansatt som selskapets digitale salg- og sosiale medier-ansvarlig. Hun har jobbet med digitalt salg i IT-bransjen siden 2014. Iversen er i likhet med Askeskjær utdannet markedsfører fra Campus Kristiania.

Disse nyansettelsene vil tilføre Korsbakken betydelig kompetanse og slagkraft på de avgjørende områdene for selskapets videre utvikling. Vi står nå enda bedre rustet til å tilby den norske befolkningen flott design på badet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår