Nye openBIM-/IFC-kurs

 
Nye openBIM-/IFC-kursIllustrasjonsbilde
Graphisoft Norge har oppdatert det populære BIM/IFC-kurset og lagt til en rekke nye tema.

Strenger krav fra byggherrer og entreprenører, gjør at rutiner og kvalitetssikring hos de prosjekterende må endres. BIM-prosjektering fører til nye utfordringer og problemstillinger, og man bør være sikker på at det man har forpliktet seg til i kontraktene kan oppfylles.

Skal man kunne utnytte fordelene ved BIM-prosjektering, bør man også ha kunnskap om hva det innebærer, og hvordan man best utnytter egne verktøy og funksjoner i disse. Graphisoft Norge har oppdatert det populære BIM/IFC-kurset og lagt til en rekke nye tema slik som bruk av BCF (BIM Collaboration Format), IFC-parametere i tegningproduksjon og skjemastyrt IFC-utveksling for blant annet mengdeuttak.

Kurset er 100% praktisk rettet, med aktivt bruk av forskjellig BIM-programvare og IFC-filer fra applikasjoner som Revit, ArchiCAD, DDS, og Tekla. I tillegg går man inn på enkel modell sjekking i Solibri Model Checker og effektiv utnyttelse av BCF-kommunikasjon mellom forskjellige fag og andre involverte.

Kursdatoer, Info og påmelding her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår