Nye trendfarger fra Geberit

 
Nye trendfarger fra GeberitMer variasjon: Sidepanelet i svart krom leveres med svart, lava og skifer Monolith. Aluminumsidepanelet passer godt med hvit, sandgrå og betong-utseende.
Nå får du nye trendfarger på frontene til Geberit Monolith og Monolith Plus, samt på Geberits betjeningsplater. Det gir nye designmuligheter på badet.

I år vil frontene til Monolith være tilgjengelig i to ny farger: Lava og Sandgrå. Disse er laget av herdet sikkerhetsglass, og kommer i tillegg til de allerede eksisterende fargene Svart, Hvit og Mint. I tillegg blir to helt nye fronter med betong-utseende og skifer tilgjengelig. Sidepanelet finnes i fargeløs anodisert aluminium, og nå også i svart krom som leveres med glassfront i fargene Lava, Svart og til Skifer.

Utfyllende fargekonsept for betjeningsplater
Det nye Geberit Monolith-fargekonseptet blir også overført til Geberits betgjeningsplater. De nåværende glassfargene Umbra og Sand blir erstattet av de nye fargene Lava og Sandgrå. Det oppdaterte fargevalget vil være tilgjengelig for Geberit betjeningsplater Sigma21, Sigma50, Sigma60, Sigma70, Omega60, type 70 og type 50.

Utvider designmulighetene på badet
Da Geberit Monolith først kom på markedet i 2010 ønsket Geberit å bygge bro mellom de vanlige, synlige sisternene og de skjulte sisternene. Derfor ble den elegante sanitærmodulen med integrert sisterne feiret som et innovativt og allsidig designalternativ på badet. Spol frem til i dag, og Geberit Monolith passer til så å si alle vanlige toalettskåler samt Geberit AquaClean dusjtoaletter. Installasjonen krever vanligvis ingen strukturelle endringer, som er en stor fordel både for nybygg og oppussing.


Monolith lava

Geberit Monolith Plus har mange tilleggsfunksjoner for å øke komforten på badet, inkludert integrert LEDlys og luktavsug, og et kontrollpanel som er lett å rengjøre. I løpet av 2021 vil det altså komme flere oppdateringer til fargekonseptet hos Monolith, for å kunne tilby kundene enda flere alternativer for baderomsdesign.

Om Geberit
Den globale aktøren Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Geberit opererer med en sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og gir unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med rundt 12 000 ansatte i rundt 50 land genererte Geberit salg av 3,0 milliarder CHF i 2020. Geberit-aksjene er notert på SIX Swiss Exchange og har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

comments powered by Disqus
 

 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår