Nyhet høsten 2021 Hurricane dusj-søyle

 
Nyhet høsten 2021 Hurricane dusj-søyle
Inspirert av Hurricane SpaDusj 90×90 kommer markedets mest innovative dusj-søyle med en takdusj på hele 600 mm. Søylen er produsert i ett helt stykke i kompositt og føles massiv.

Den mest innovative dusj-søylen
Takdusjen sender ikke stråler, men slipper vannet ned på kroppen via sine 200 ekstra store dyser. Dusj vannet utnyttes bedre og legger seg som en vannfilm over hele kroppen noe som gir en høy grad av velvære og en følelse av ekstra mye vann. En spennende detalj er dusjens belysning som ligger inne i selve takdusjen og sender lyset gjennom dusjvannet. 3 x LED undervannslamper er innmontert inne i takdusjen som gir brukeren en delikat og jevn belysning. 

Søylen har innfelt hånddusj med 5 stråle alternativer og massasje. Dusjslangen forsvinner inn i søylen så den blir skjult. Det samme er selve armaturet med betjening av takdusj, eller hånddusj, eller du kan benytte begge deler samtidig. Kjør takdusjen og sett strålen i tillegg fra hånddusjen innstilt på massasje i nakken. Dusj opplevelsen blir ikke bedre. For å unngå kalde dråper fra takdusjen er den designet selvdrenerende. Når takdusjen stenges, er den fullstendig drenert etter to minutter.

Dusjsøylen monteres direkte på vegg og kan fuges til veggen for integrering i badet. Alle komponenter er integrert inn i søylen som gjør rengjøringen enkel. 

Velg mellom 2 500 forskjellige farger, eller send oss en fargeprøve av veggen, og vi produserer dusjsøylen i nøyaktig samme farge. Standard farge er hvit porselen slik at den matcher standard norsk porselen. 

Søylen dekker over standard plassering av uttak for varmt og kaldt vann slik at dette integreres bak dusjsøylen. Den kan også leveres for hjørne montering når man ikke allerede har uttak ferdig i vegg for varmt og kaldt vann. Dusjsøylen leveres helt ferdig montert, og skal kun tilkobles strøm til belysning og varmt og kaldt vann. Dusjen passer inn bak dusjvegger fra 80 x 80 og større. Vi tilpasser dusjsøylens høyde i forhold til ditt behov eller rommets høyde.

Dusj-søylen leveres til gunstig forbruker pris og skal selges gjennom rørleggeren. Dette blir starten på det nye samarbeidet mellom Norwegian Spabad og rørleggeren.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår