Nyheter fra Linn Bad AS i 2020

 
Nyheter fra Linn Bad AS i 2020Bildet: "Selma" fra Linn Bad AS
Trenden de siste årene har vært mye hvitt, lyst, glatt og minimalistisk. Nå lansere Linn Bad «Selma», samt flere andre 2020-nyheter.

- Selma leveres i heltre / eikestaver / svartlakkert eikestaver, eller glatte fronter belagt med nøye utvalgt eikefiner. Selma kan leveres med Meganite plate og vår helt nye EGIR toppservant, eller med en av våre porselenservanter, skriver Linn Bad i en pressemelding.

En annen nyhet fra Linn Bad er «Guro»

- Guro er tiltenkt de som ønsker et litt mer tradisjonelt bad, til for eksempel hytta. Guro har en nydelig profil med innfelte handtak. Leverast i flere bredder, og valg av 3 servantar – enkel eller dobbel.

- Vi har også fått to nye fronter til vårt vaskerom – Lys Eik og Antrasitt. I tillegg har vi også fått et fantastisk designverkøy, «DesignDittBad»på våre nettsider. Her kan kunden bygge sitt eget drømmebad, bytte vegger / golv, endre håndtak, vinkle og zoome, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Linn Bad.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår