Nyheter fra Svedbergs Bad

 
Nyheter fra Svedbergs BadSPENNENDE NYHET I DK Morten Voss og Stinne Knudsen har aldri sluttet å utvikle DK. Nå har de tatt enda et steg og løftet frem en av de opprinnelige ideene. Ambisjonen var å skape noe som føltes nytt for Svedbergs, men særlig for alle kunder.
Året har knapt begynt før det er på tide med spennende nyheter fra baderomsfirmaet i det lille samfunnet Dalstorp i Västergötland. Svedbergs går bredt ut og viser at design og funksjonalitet kan hånd i hånd. Blant nyhetene er DK, et fleksibelt skuffesystem, Ritual dusj-serien og flere håndkletørkere.

En vill ide bak ny DK
Designerne Morten Voss og Stinne Knudsen fortsetter sin spennende reise med DK møblelet. Nå har de tatt en av de ville ideene de hadde fra begynnelsen. Møbelserien er utviklet til nye høyder, inkludert ett benstativ som skaper karakter og gir et luftig inntrykk.

- Ambisjonen har vært å skape noe som er nytt for markedet, med fortsatt fokus på det praktiske og estetiske, sier Stefan Svensson.

Nyhetene er ikke synlige
En av de store nyhetene i året er box one og box two. Med en stabil og praktisk konstruksjon som grunnlag, er det mulig å lage forskjellige valg og alternativer som treinnredning og løse,litt mindre trebokser.

- Vi tenker helhet i alt vi gjør, her kommer treskuffene inn. Med denne satsningen har vi fokusert på noe som preger Svedbergs, fleksibilitet og valgfrihet, sier Stefan.

En Ritual - flere varianter
Den nye Ritual dusjserien er tilgjengelig i flere design. Classic har en utenpåliggende blander og Premium har en innfelt blander og takdusj. Begge modellene tar liten plass, har sikkerhetsglass og gir en fin dusjopplevelse. Ritual-serien har også en hjørne dusj, en skjermvegg og to nisjedusjer. Alt pent designet med sikkerhetsglass og praktiske funksjoner.

Håndkletørker med timer
Svedbergs gjør en stor satsning på håndkletørkere i år. Utvalget, med både elektrisk styrte og vannbårne varianter, er firedoblet. Samtidig mottar alle modellene funksjonen som sparer energi og miljø.

- Brukervennlighet har vært vårt fokus da vi utviklet det nye sortimentet av håndkletørkere. For eksempel har flere modeller fått smidige kroker, avslutter Stefan Svensson.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår