Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til Norge!

 
Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til Norge!
22. - 23. mai 2019 er Byggfakta på arkitekt- og designmessen Architect@Work på stand 74. Messen finner sted hos X Meeting Point Oslo i Kragerudveien 50, Hellerudsletta.

ANNONSE

Registrer deg her for gratis inngang.

Architect@Work avholdes i Norge for første gang. Messen er rettet mot arkitekter, designere, bygningsingeniører, interiørarkitekter og andre som jobber med byggeprosjekter, urbanisering og byplanlegging.

Ca. 80 produsenter og distributører fra Norge og utlandet vil vise fram 200 nye produktinnovasjoner. En norsk arkitektjury har kvalitetssikret samtlige utstillingsobjekter.

Kompakte, identisk utformede stander gjør at store og små utstillere stiller likt, og vi får best mulig kontakt mellom de besøkende og utstillerne.

Det blir også utstilling med fornybare, dyrkbare materialer. Både onsdag og torsdag byr de på en rekke foredrag med spennende fagpersoner fra både inn- og utland.

Mer informasjon ligger på nettsiden til Architect@Work.

Vi håper å se deg på Architect@Work Oslo!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår