Nyskapende teknologi på årets Aqua Nor

 
Nyskapende teknologi på årets Aqua NorRolv Arne Helle
Aqua Nor er verdens største messe innen akvakultur-teknologi, og finner sted 15.-18. august i Trondheim. Schneider Electric deltar med en stand for å vise ny og innovativ teknologi.

Det dreier seg om integrerte kontrollromsløsninger fra Schneider Electric og Wonderware som bidrar til optimalisering av drift og vedlikehold på anlegg.

Kontrollromsløsningene består av styringssystemer som gjør det enkelt å overvåke og analysere driften på anlegg, og bli kontinuerlig varslet ved avvik og eventuelle alarmer. I tillegg viser selskapet VR-løsninger som kan brukes til simulering og opplæring i driften på anlegg. Løsningene vil bli demonstrert live på standen.

I tillegg til å stille ut, arrangerer Schneider Electric også to mini-seminarer under messen: ett for sluttkunder og ett for partnere. Seminarene omhandler også kontrollromsløsninger og er åpne for alle.

Årets Aqua Nor forventer 20.000 besøkende og har rundt 600 påmeldte utstillere.

- Akvakultur er et strategisk satsingsområde for Schneider Electric, og vi gleder oss til å møte nye og eksisterende kunder og partnere på årets Aqua Nor, forteller Rolv Arne Helle, segmentansvarlig for akvakultur i Schneider Electric Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår