- Nytenkende sanitære vakuumløsninger

 
- Nytenkende sanitære vakuumløsningerBildet: Jets satser nå offensivt opp mot det mobile markedet for vakuumtoalett. Festivaler er ett av markedsområdene i vekst.
VVS-DAGENE 2022: - Til messa har vi denne gang med oss helt nye produkter for vårt mobile satsningsområde, Jets Nomad, sier Bjarte Hauge, direktør for landmarkedet hos Jets Vacuum AS.

Av Bjørn Laberg

- I Jets er vi opptatt av å utvikle løsninger som skaper verdi for kundene våre, men som samtidig sparer klodens viktigste ressurs, nemlig vann. Vi har valgt ut flere av FNs bærekraftsmål som egne fokusområder for vår virksomhet, for å alltid prøve å bli bedre, sier Hauge til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Sunnmørsbedriften Jets Vacuum utvikler, produserer og selger vakuumtoalett, vakuumsystem og renseanlegg. Jets Vacuum er mest kjent for sine leveranser til skipsindustrien. Men i de senere årene har bedriften også utviklet seg til å bli en viktig leverandør til de fire andre markedsområdene; Hytter & Hus, Bygg, Mobile og Supermarked. Jets-konsernet har fabrikker på Hareid, i Latvia og Kina, foruten agenter og salgskontor rundt om i verden. På Hareid jobber i dag cirka 170 ansatte.

- Vi forventer en godt besøkt messe, og vi gleder oss til å vise bredden av våre løsninger på VVS dagene. Jets utvikler og leverer nytenkende sanitære vakuumløsninger og renseanlegg til alt fra bygg og supermarked til festivaler og hytter. På Lillestrøm kan besøkende se våre ulike produkter og enheter utstilt og teste noen av dem. Vi i Jets Vacuum opplever markedssituasjonen som god innen de fleste markedsområder, og har opplevd økonomisk vekst de siste årene, sier Bjarte Hauge avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår