Nytt ansikt hos Panasonic Heating & Cooling

 
Nytt ansikt hos Panasonic Heating & Cooling
Varmepumpeleverandøren Panasonic utvider og ansetter Mehrzad Naroei som selger og teknisk support for sine luft-vann varmepumper.

Naroei har lang erfaring som kuldemontør i GK, samt som selger og support hos Qviller AS. Nå er han klar for nye utfordringer hos Panasonic hvor han skal fokusere på salg og support av blant annet Aquarea luft-vann varmepumper.

- Hovedoppgaven blir å følge opp distributører og forhandlere over hele landet, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Nå forbereder vi oss på ny sesong og håper blant annet at folk snart kommer i gang med utbytte av oljefyrene som skal fases ut mot 2020, sier Naroei.

Aquarea luftvann-systemet leverer oppvarmet vann til vannbåren varme og forbruksvann på en energieffektiv måte. Løsningen gir høy komfort gjennom hele året, og T-Cap modellen leverer full effekt helt ned til -20 grader uten bruk av elektrisk booster.

- Vi er veldig glade for å ha Mehrzad på plass hos oss. Han har høy kjøleteknisk kompetanse som styrker tilstedeværelsen vår overfor forhandlere og distributører, sier Norgessjef hos Panasonic Heating & Cooling, Thor Harald Normann-Hellum.

Panasonic holder til i Drammen og har et nettverk av forhandlere, distributører og Pro Partnere over hele landet. Pro Partner-programmet gir utvalgte forhandlere og installatører en rekke ekstra fordeler som direkte kontakt med serviceteamet, salgs- og markedsføringsstøtte og tilbud om videreutdanning.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle