Nytt vekstår med flere ansettelser for VikingBad

 
Nytt vekstår med flere ansettelser for VikingBad
Den stadig voksende baderomsbedriften har økt bemanningen betydelig i 2018. I tillegg til flere nyansettelser tidligere i år, er det nå ansatt produktteknisk tegner og leder for salg og marked.

Per Torjussen er ansatt som ny leder for salg og marked i VikingBad. Per Torjussen kommer fra stillingen som markedssjef i Fibo AS, og har de siste 20 årene jobbet med markedsføring og salg innen byggevaremarkedet i Norge og Skandinavia. Han har omfattende erfaring fra salgsledelse, forhandlinger, produktutvikling og design samt strategisk markedsarbeid. Det skriver Viking Bad i en pressemelding

Per er 56 år, bosatt med sin kone i Søgne og har økonomiutdannelse fra BI Oslo og en MBA fra Surrey European Management School. 

Peder Holm Østmoe er ansatt som produktteknisk tegner i VikingBad. Han kommer fra stillingen som senior protection/design engineer i Nexans Norway i Oslo, og har tidligere jobbet som design engineer og prosjektingeniør i Stavanger.

Peder er 31 år og bor med sin samboer i Arendal. Han har en Master of Science innen konstruksjon og materialer.

Både Per og Peder startet i sine nye stillinger i VikingBad i september i år.

Tidligere i år ble Snorre Larstad ansatt som Leder for Strategi- og Forretningsutvikling. Snorre Larstad har omfattende internasjonal erfaring fra ulike ledende stillinger i Asia, Europa og USA. Snorre kommer bl.a. fra stillinger som CEO for Jennifer Convertibles Inc, en av de største møbbelkjedene i USA, CEO for aCommerce i Indonesia, og Chief Strategy Officer for Morris Group i Zhejiang, Kina. Snorre vil ha en utøvende rolle overfor VikingBads øvrige ledere når det kommer til utarbeidelse og implementering av strategisk plattform og vekststrategi.

Snorre er 47 år og bosatt i Kongshavn med kone og barn. Han har en BBA og en MBA i strategi og ledelse fra Handelshøyskolen BI ved siden av omfattende studier i sinologi og kinesisk språk.»

- Med økt etterspørsel har det vært helt nødvendig å øke kapasiteten i bedriften, sier daglig leder Stein Viggo Karlsen.

- Vi gleder oss over våre dyktige nye medarbeidere, som alle har med seg sterk og allsidig erfaring.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår