Nytt VVP-medlem

 
Nytt VVP-medlemI en by som Oslo kan faktisk bruken av Smarte Vannmålere lett redusere vannforbruket med hele 30 prosent, mener Mariya Simon hos vannmålerprodusenten AxFlow. Foto: Odd Borgestrand
AxFlow er nytt medlem i VA og VVS produsentene VVP. AxFlow AS sysselsetter ca. 40 ansatte, deriblant eksperter på prosessteknologi, meteorologi, vannbehandling og pumper.

AxFlow lagerfører et bredt utvalg av ventiler fra ledende leverandører som Honeywell og VYC. Leveringsprogrammet omfatter blant annet sluseventiler, lufteventiler, tilbakeslagsventiler, reguleringsventiler, samt skyve- og dreiespjeldsventiler.

AxFlow leverer ikke bare pumpeanlegg, men også rådgivning for optimalisering av prosessen. AxFlow tilbyr prosjektering og rådgivning til pumpestasjoner, både for rehabilitering og nybygg. Med stort lager og verksted på Lilleaker i Oslo. Innen vann og avløp leveres smarte vannmålere, produkter for renseanlegg, vannverk, drikkevanndistribusjon og kommunale pumpestasjoner.

- Vi ønsker AxFlow AS velkommen som nytt VVP medlem, sier daglig leder i VVP, Bjarne Haugland.

VA og VVS produsentene VVP er en bransjepolitisk organisasjon. VVP samarbeider aktivt med andre bransje- og næringslivsorganisasjoner innen bygg- og anleggsektoren og har en betydningsfull funksjon for medlemsbedriftene, med spesiell fokus på informasjonslogistikk, etikk og god samhandling i VA- og VVS-bransjen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår