Nyutdannet - Bygninger

 
Nyutdannet - Bygninger
Søknadsfrist: 23.01.22
Sted: Bergen/Drammen/Lillehammer/Oslo/Stavanger/Tromsö/Trondheim - General
Tittel: Ingeniør

Er du en ingeniør som liker å tenke nytt? Kan du lage egne python-noder i Dynamo, eller kan du lage en add-in i Revit med C#? Da vil vi gjerne snakke med deg!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR-VEST

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har ett av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, men ønsker nå å styrke dette gjennom å rekruttere nye VVS-talenter til vårt kontor i Bergen. Vår seksjon for VVS og enerig i Bergen består i dag av 12 rådgivere innen VVS og energi, med en god miks av erfaring både i antall år og bakgrunn.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen blant annet samferdsels-, sykehus- og store energiprosjekter. Vi vektlegger kundens behov, faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig, hvor vi heier på og støtter hverandre.

BLI MED I UTVIKLINGEN AV FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Som junior VVS-ingeniør i COWI vil dine primæroppgaver kunne være beregning, dimensjonering og design av VVS-tekniske anlegg. Du vil også kunne jobbe med tidligfaserådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter, samt simulering av energibruk og inneklima.

Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig og oppdatert på kunnskap innen VVS-faget, lærer raskt og har god programforståelse. Du er god til å kommunisere på norsk, spesielt muntlig, samt bygge opp og ta vare på relasjoner. Du evner (og trives med) å jobbe både selvstendig og i team, og blir trigget av tanken på å utfordre måten vi jobber på.

 

Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

 • Mastergrad/sivilingeniør innen VVS, energiplanlegging og miljøanalyse med hovedprofil energiforsyning og klimatisering av bygninger, energiteknologi eller tilsvarende.
 • Du viser en sterk interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt.
 • Du har interesse for eller erfaring med programmering, og gjerne kjennskap til relevante programmer (Revit og Dynamo).
 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner.
 • Du kan vise til karakterer som du er stolt av!
 • Relevant arbeidserfaring er ikke et krav, men har du allerede skaffet deg noe erfaring fra arbeidslivet, er du også velkommen til å søke.

 

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én.
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI.
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer.
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Oppstart for stillingen vil være i august/september 2022.

HAR DU SPØRSMÅL?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Malene Rustad Berntsen

Seksjonsleder VVS og energi

Tlf: 480 48 450

INTERESSERT?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg! Vi ser frem til å motta din søknad og CV så snart som mulig da søknader blir vurdert fortløpende.

Arbeidssted vil være Bergen. Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår