Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør 2019 - VVS, Fredrikstad

 
Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør 2019 - VVS, Fredrikstad
Er du nyutdannet sivilingeniør/ingeniør i 2019? Ønsker du raskt å bruke fagkompetansen din innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiv og kunnskap. Er du klar for nye utfordringer?

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE RÅDGIVERMILJØ

De siste årene har byggebransjen hatt et økt fokus på energi, miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Dette har blant annet resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant-. Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.

DU FÅR UTVIKLE DEG PÅ SPENNENDE OG VARIERTE OPPDRAG

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 10 dyktige ingeniører i Fredrikstad og rundt 180 samlet i COWI Norge. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima. Vi vektlegger derfor faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen ulike VA-anlegg, undervisningsbygg, næringsbygg, næringsmiddelindustri, industrianlegg og helsebygg.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK

Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig, initiativrik, engasjert og som ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Ordet digitalisering gir deg masse motivasjon og energi. Du tenker at moderne teknologi vil skape nye muligheter, nye smartere og bærekraftige løsninger i vår bransje. Du liker godt å jobbe i team og bidra til en kultur for kunnskapsdeling slik at teamet sammen løfter seg. Samtidig jobber du også godt selvstendig, er pålitelig og tar ansvar. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi forventer at du har stå-på humør og leverer fra deg arbeid du er stolt av. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg.

Din kompetanse:

  • Bachelor eller Mastergrad innen relevant fagområde
  • Gode akademiske resultater
  • Erfaring med BIM
  • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 05.04.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontaktperson:

Marianne Wibe Fledsberg (Seksjonsleder VVS og Energi), e-post: mwf@cowi.com, Tlf: 951 18 969

Jon Anders Grindahl (Avdelingssjef Bygninger Øst), e-post: jagr@cowi.com, Tlf: 957 73 193.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår