Nyutviklet system for utskifting av vannmålere

 
Nyutviklet system for utskifting av vannmålereKOMTEK Vannmålerbytte - et verktøy for både mobil, pc og nettbrett
Viva IKS tar i bruk Norkarts nyutviklet system for utskifting av vannmålere

Norkarts nyutviklede system for utskifting av vannmålere tas nå i bruk for første gang i Norge. Det er Viva IKS og Ringsaker kommune i Hedmark som nå tar systemet i bruk. Viva IKS eies av de tre kommunen Lier, Røyken og Hurum i Buskerud. Det nye systemet som Norkart har utvikle gjør at avlesing av vannmålerne skjer automatisk etter at rørleggeren har byttet vannmåler.

Viva IKS og Drammen Rørservice er de første som tar i bruk systemet i stor skala, og for Viva IKS gir dette en betydelig innsparing og forenkling av hverdagen, sier kunderådgiver Ann-Karin Auli som er svært fornøyd med systemet

Hun sier også at systemet gir en større nøyaktighet og bedre kontroll slik at eventuelle misforståelser mellom Vivas IKS og kunder kan unngås.

I den andre enden jobber rørleggeren. For Viva IKS er det Drammen Rørservice som utfører arbeidet.

- Dette er veldig bra, sier daglig leder Jan Terje Kristiansen i Drammen Rørservice. Rørleggeren slipper å ha med papirer, samtidig som de får arbeidsdagen planlagt rett på sin egen smarttelefon. Dette har effektivisert vår oppgave betydelig i forhold til denne oppgaven.

Arne Ronny Tøstibakken i Norkart sier at bedriften er meget fornøyd med tilbakemeldingene om hvordan det nye systemet for automatisk bytte av vannmålere fungere. Han sier at økt digitalisering i kommuneNorge er en forutsetning for effektiv drift i kommunene i fremtiden.

Utviklingen av det nye systemet for vannmålere er en del av Norkarts arbeid for å oppnå målet om «En digital kommune». Norkart har blant andre fått støtte av Innovasjon Norge og seks norske kommuner til et prosjet om økt digitalisering i kommuneNorge. Dette prosjektet skal være ferdig i 2019.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle