Øker kundetilfredshet på alle parametere

 
Øker kundetilfredshet på alle parametereBildet: Dag E. S. Gramstad, kommersiell direktør i Grundfos Norge
Hvert år sender Grundfos ut en kundeundersøkelse, og resultatene fra årets undersøkelse er nå klare.

- Alt over 70 regnes som godt og over 75 regnes som et meget godt resultat i en slik undersøkelse. Vi har økt tilfredshet opp til 77 fra 73 foregående år, kundelojalitet øker fra 83 til 85, opplevd kundeverdi øker fra 77 til 80 og brand image øker fra 81 til 83, sier Dag E. S. Gramstad, kommersiell direktør i Grundfos Norge, i en pressemelding.

- Vi er godt fornøyd med å se at vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre kundeopplevelsen bærer frukter. Det å løfte seg både på tilfredshet, lojalitet, opplevd kundeverdi og merkevare er noe vi er veldig stolte over. Samtidig vi er klar over at dette ikke er en hvilepute, og vi jobber hele tiden med å forbedre oss.

- Blant annet gir våre kunder oss en klar tilbakemelding på at vi må forbedre opplevelsen av oss når de opplever feil på produktene. Vi skal også jobbe utrettelig med å bli enda bedre på å overholde leveransetider og informere godt – og så tidlig som mulig – om leveransesitasjonen gjør at vi ikke klarer å holde det vi opprinnelig lovet, sier Gramstad.

- Grundfos jobber dessuten med en helt ny nettside. Dette er definitivt på tide, og vi gleder oss til å gå live med denne i løpet av 2020, sier han.

Ennova gjennomfører hvert år en kundeundersøkelse for Grundfos (Grundfos Customer Satisfaction Survey) sine selskaper. Målsetningen med denne er å kartlegge hvor fornøyde og lojale grundfos sine kunder er.

- Vi ser på tilbakemeldinger som en gave og en mulighet til å bidra til at vi kontinuerlig forbedrer oss. Vi spør kunder innenfor industri, vann- og avløp og vann-, varme- og sanitærsystemer. Både industrielle sluttkunder, konsulenter, installatører, grossister, servicepartnere og andre som kjøper våre løsninger i det norske markedet. Årets undersøkelse bestod av tre forskjellige typer undersøkelser og ble besvart av totalt 560 respondenter, sier Gramstad avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Grundfos:
Grundfos er et av verdens ledende selskaper innenfor vann og vannteknologi, og verdens ledende leverandør innen pumper. Selskapet er representert i 83 selskaper i 52 land gjennom datterselskaper, partnere og distributører. Grundfos har i dag ca 19 000 ansatte på verdensbasis. Selskapet ble grunnlagt i 1945 av Poul Due Jensen i Bjerringbro, Danmark. Grundfos Norge AS er Grundfos konsernets norske salgsselskap som tar seg av markedsføring, salg, rådgivning og service til det norske markedet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår