Øker satsningen innen AQ/havbruk

 
Øker satsningen innen AQ/havbrukBildet: Lise Kjølås, KAM AQ/ VA Midt Norge
Heidenreich satser enda mer på AQ/havbruk og vil bidra til bærekraftig vekst i havbruksnæringen.

- Vi har bygd opp intern spesialkompetanse og erfaring innen AQ, og vi tilbyr rør, ventiler, pumper, verktøy og øvrige produkter som er tilpasset havbruksnæringens behov. Vi har avdelinger og ansatte fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør. Fra store varelagre i Skedsmo, Tromsø, Bodø og Trondheim kan vi levere alt kunden trenger til havbruksinstallasjoner langs hele kysten, skriver Heidenreich i en pressemelding.

De neste tiårene skal havbruksnæringen vokse. Verden trenger mer mat som er produsert på en bærekraftig måte. En forutsetning for vekst er at næringen gjør dette på en bærekraftig måte. Heidenreich AQ vil bidra aktivt til at havbruksnæringen når sine ambisiøse bærekraftmål.

- I Heidenreich AQ finner du medarbeidere med havbrukskompetanse og erfaring. Vi har styrket bemanningen innen AQ og bl.a har vi ansatt Lise Kjølås som KAM AQ. Lise har lang erfaring fra bransjen og har tilholdssted i Trondheim, men hun kommer til å bli en sentral person på AQ, uavhengig av prosjekter langs Norges kyst. I tillegg har vi utstrakt kompetanse sittende på alle våre AQ- avdelinger. Heidenreich har lang erfaring og kompetanse på å levere til store og små prosjekter, blant annet til Salmars nye anlegg på Senja, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår