Økonomidirektør

 
Økonomidirektør
Nyopprettet rolle – M&A – Prosess- og forbedringsarbeid.

Arbeidssted: GK Norge Oslo

Vi søker en økonomidirektør til en nyopprettet rolle i GK Norge med ansvaret for all økonomistyring i den norske delen av GK-konsernet. Den nye direktøren vil ha en viktig rolle i arbeidet med videre profesjonalisering av selskapet og målsetningen om å bli den ledende totaltekniske entreprenøren i Norden. Rollen innebærer blant annet å være strategisk sparringspartner for nøkkelpersoner i så vel GK Gruppen som i GK Norge.

Basert på en tidlig etablert visjon om å være riksdekkende har GK hatt ekspansjon ”i veggene” siden begynnelsen i 1964. Den nye økonomidirektøren vil være en viktig bidragsyter i vurdering av nye oppkjøp og sammenslåinger, men også integrering og optimalisering opp mot dagens virksomhet.

For å lykkes i denne rollen tror vi du er svært analytisk, flink til å se forbedringspotensial og effektiviseringsmuligheter samt er en inspirator med høy gjennomføring- og omstillingsevne.

Rett kandidat bør ha solid erfaring fra tilsvarende roller i større virksomheter/konsern som har gjennomgått store endringer. Videre er det en stor fordel med kjennskap til byggebransjen eller andre relevante teknologiske prosjektmiljøer.

Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør i GK Norge.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870 eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i prosessens innledende del. Søknad med CV sendes snarest.

Du kan også sende inn søknad her.

Om GK
GK er en av Skandinavias ledende tekniske entreprenører og servicepartnere, og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens 3500 ansatte fordelt på 84 kontorsteder i Norge, Sverige og Danmark. Vi omsetter for mer enn 6 milliarder kroner. For mer informasjon se: www.gk.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår