Økonomisjef

 
Økonomisjef
Søknadsfrist: 14.08.2022
Sted: Oslo/Trondheim
Tittel: Økonomisjef

I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. Vi jobber med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdier for våre kunder.

For å lykkes med våre ambisiøse mål ser vi etter deg som motiveres av å lede i endring, og som stortrives i eget fagfelt.

Som Økonomisjef vil du ha en sentral rolle i Divisjon Byggteknologi og Utvikling. Du vil rapportere til divisjonsdirektør, inngå i divisjonens ledergruppe og i tillegg inngå i teamet i GK Norge sin økonomiledergruppe. Kontorsted er Trondheim eller Oslo.

GK er på en endringsreise der vi blant annet bytter systemplattform. For oss er det et viktig steg i en fremtidsrettet ny hverdag. For deg som leder innebærer det at du må motiveres av å lede i endring. Vi tror også du leder gjennom din fagkunnskap, ved å dele, sparre og rådføre med de andre i ditt team.

Denne rollen sitter tett på den operasjonelle driften, noe som gir deg muligheten til å påvirke og sette ditt fotavtrykk innenfor et svært viktig område.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Bidra til at divisjonen når sine strategiske mål
 • Være ansvarlig for divisjonens resultatstyring og «business controlling», bl.a. gjennom gode risikoanalyser og andre analyser som bidrar til å skape verdi og bedret lønnsomhet for divisjonen
 • Definere og implementere økonomiske KPIer og sørge for at divisjonen jobber målrettet for å nå målene på bl.a. lønnsomhet
 • Sikre at divisjonen har god kontroll og styring over økonomiske transaksjoner
 • Følge opp at divisjonens likviditetsstyring er tilfredsstillende
 • Kvalitetssikring av måneds-, kvartals- og årsregnskap
 • Utarbeide underlag for bl.a. SkatteFUNN og være kontaktpunkt mot revisor
 • Utarbeide kvalitativt gode budsjetter og rullerende prognoser for divisjonen og sikre at tilsvarende gjøres på regions- og avdelingsnivå

 Kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse innen økonomi
 • Flere års relevant erfaring fra ledende stillinger innen økonomi og controlling
 • Ledererfaring
 • Solid systemkompetanse samt evne til å sette seg inn i nye systemer

Personlige egenskaper

Som leder evner du å motivere, du skaper resultater gjennom andre og setter tydelige mål og prioriteringer. Du oppleves som tilgjengelig og interessert, samtidig som du kan utfordre med en fremoverlent innstilling.

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

Hvorfor velge GK:

Vi kan tilby en stilling der du kan sette ditt fotavtrykk i en organisasjon med store ambisjoner for fremtiden. Vi vil endre klimaavtrykket til byggebransjen og vi vil gjøre det med de aller beste medarbeiderne! Hos oss har du påvirkningskraft og mulighet til å gjøre en forskjell.

Du vil få lønn for innsatsen med gode ordninger. Men viktigst av alt vil du få en rekke spennende utfordringer, gode kollegaer og en meningsfull hverdag.  

For mer informasjon om stillingen, kontakt Divisjonsdirektør Per Arve Ekle, tlf. 934 410 94 eller Økonomidirektør Lars Hanseth, tlf: 934 221 20.

Søknader sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 14.8.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår