- Økt fagkompetanse slår an

 
- Økt fagkompetanse slår anBildet: Salgsdirektør for Wilo i Norge, Svein Nilsen,( t.h) og produktsjef Asmund Rovik-Nyberg med sprinklerpumpe fra Wilo på ISH-standen i Frankfurt. (Foto: Odd Borgestrand)
VVS aktuelt har spurt ulike aktører i VVS-bransjen om hvordan de har opplevd markedssituasjonen i 2015, og hvilke utfordringer de ser for seg i 2016. Salgsdirektør i Wilo Norge, Svein Nilsen, har følgende kommentarer:

Av Bjørn Laberg.

– Vi har hatt en meget positiv utvikling i løpet av 2015 og vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, sier Nilsen.

– Er det noen spesielle utfordringer som har pekt seg ut i negativ eller positiv retning i løpet av året vi snart har lagt bak oss?

– Det har vært gøy å se at den satsningen vi har hatt på økt faglig kompetanse internt, har blitt godt mottatt i markedet, hvor våre kunder treffer på høy kompetanse ved første treff. Responsen på  www.pumpebytte.no og Wilo App’n har vært veldig god og viser at vår satsning på enkle hjelpemidler har vært nyttig for våre kunder, understreker Nilsen.

– Er det et prosjekt dere er spesielt fornøyd med å ha deltatt i, i løpet av 2015?

– Vi har hatt mange gode prosjekter, både små og store, alle disse er viktige for oss. Å se at flere og flere velger høyeffektive pumper som Stratos Giga i sine prosjekter, viser at fokus på lave driftskostnader på pumper også blir viktigere i et prosjekt, mener han. 

– Hvordan tror du 2016 vil se ut for dere?

– Året kan være noe usikkert i helhet, men vi ser positivt på første kvartal. Vi forventer en fortsatt god utvikling for hele året, samtidig som vi er avhengig av det samme markedet som rørleggeren, sier Nilsen

– Kommer dere til å delta på VVS dagene 2016?

– Vi avventer denne beslutningen inntil videre, sier Svein Nilsen, salgsdirektør i Wilo Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår