Ole Gustav Rontén er ansatt i Rørlegger Sentralen

 
Ole Gustav Rontén er ansatt i Rørlegger SentralenBildet: Ole Gustav Rontén
Rørlegger Sentralen AS ekspanderer, og har i den forbindelse ansatt Ole Gustav Rontén som kunde- og prosjektansvarlig.

Rontén skal ivareta bedriftens nåværende og fremtidige kunder og prosjekter.

- Alle i Rørlegger Sentralen gleder seg til å få Ole med på laget, og med dette kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere enda høyere kompetanse, service og kvalitet. Rontén har allsidig kompetanse og stor interesse for rørleggerfaget. Han har også vært sentral i noen av landets største byggeprosjekter. Nå vil han med sin brede erfaring, bidra til vekst i Rørlegger Sentralens satsningsområder, som innbefatter større prosjekter, fornybar energi, grave- og spyletjenester samt tilbud til sameier og borettslag, skriver Rørlegger Sentralen AS i en pressemelding.

Rontén er utdannet Rørleggermester, og har jobbet 24 år i Oras-konsernet i flere ulike stillinger, senere i Nra Øst AS, og GK Rør AS. Han har tidligere hatt bransjeverv for Opplæringskontoret for Rørleggere i Oslo og Omegn, BNL sitt etikkråd, samt nestformann i NRLs sentralstyre, nå Rørentreprenørene Norge. Utdanning og kompetanseheving er noe av det Ole brenner for.

- Jeg ser frem til å bli kjent med Rørlegger Sentralens dyktige ansatte, og firmaets ungdommelige og dynamiske miljø, samt å videreutvikle selskapet med deres mål, og vekstambisjoner, sier Ole Gustav Rontén.

Ole Gustav Rontén tiltrer stillingen 1.februar.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår