Olimb selger 51 prosent til danske Aarsleff

 
Olimb selger 51 prosent til danske AarsleffBildet: Øystein (t.v.) og Tor-Erik Olimb
Brødrene Øystein og Tor-Erik Olimb har i dag inngått avtale med danske Per Aarsleff Holding A/S, om at Aarsleff overtar 51 prosent av Olimbs totale rørfornyingsaktivitet.

Overtagelsen skjer som et ledd i et naturlig generasjonsskifte, der fokus har vært å beholde Olimb sine sterke verdier og holde fast ved ambisjonene om å være det ledende selskapet i Norge innen gravefri rørfornying, best kjent som NoDig.

– Med vår kjennskap til Aarsleff, er dette en optimal løsning for å sikre en fortsatt utvikling og vekst for vårt konsern. Samtidig er jeg overbevist om at dette også blir en trygg og god løsning for våre om lag 120 medarbeidere, sier daglig leder i Olimb, Tor-Erik Olimb.
Begge selskapers aktiviteter innen offentlig VA, industri og private ledninger i grunn og i bygg er svært like. Olimb, som i år markerer 60 års jubileum, har et godt renommé og en sterk kultur båret av sine dyktige medarbeidere med lang ansiennitet.

– Vi ser gode muligheter i det norske markedet, og vi gleder oss til en positiv utvikling sammen med Olimb, sier administrerende direktør i Per Aarsleff Holdning A/S, Ebbe Malte Iversen.
Aarsleff og Olimb kjenner hverandre fra tidligere samarbeid, og begge selskaper har siden 1970 årene vært sterke bidragsytere i den teknologiske utviklingen innen gravefri rørfornying i Norden og Nord-Europa.

– Med Olimb som en del av Aarsleff-konsern vil det norske markedet bli tilbudt de nyeste teknologier, de mest miljøvennlige metoder og de innovative samarbeidsformer som dominerer det nordeuropeiske markedet, mener Ebbe Malte Iversen og Tor-Erik Olimb.
Olimb vil fortsette sin aktivitet under eget navn og med sin nåværende ledelse. Samtlige ansatte er også sikret fortsatt arbeid i selskapet som nå får dansk aksjemajoritet, men fortsatt norsk ledelse.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår