Dette er VVS aktuelt

Nettsiden www.vvsaktuelt.no har vært online siden 2004. VVS aktuelt henvender seg til hele VA- og VVS-bransjen gjennom daglige nyhetsoppdateringer av sanitær, ventilasjon/inneklima, byggautomasjon, varme, energi og VA, samt unik informasjon fra Byggfakta sin egen prosjektdatabase.

De siste årene har vi hatt en formidabel økning i antall sidevisninger på vvsaktuelt.no, hvor vi nå har 842 721 sidevisninger i året, noe som er 15 prosent mer enn for ett år siden. Antall unike sidevisninger er nå på 746 304 i året.

VVS aktuelt sin hovedmålgruppe er VVS- og VA-entreprenører, konsulenter / rådgivende ingeniører, grossister, leverandører, produsenter. Driftspersonell spiller en stor rolle med hensyn til forvaltning, drift og vedlikehold av bygningsmassen og de tekniske installasjonene, og utgjør derfor også en av hovedmålgruppene.

VVS aktuelts journalistikk er forankret i bestemmelsene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette skal sikre at våre reportasjer er etterrettelige og presseetisk forsvarlige.

Våre produkter:


Fagblad for bygg- og anleggsbransjen, nå også med VVS og VA.

www.byggfakta.no

Nettside som følger VVS- og VA bransjen tett

www.vvsaktuelt.no

Informasjon om byggeprosjekter. Byggfakta SMART gir deg full kontroll over prosjekter innenfor bygg og anlegg.

info.byggfakta.no

Nordens største produktdatabase med informasjon rettet mot proff-segmentet

www.produktfakta.noGjennom Byggfakta Bolig kan du nå de boligeierne som trenger akkurat dine tjenester

www.byggfaktabolig.no

Med Byggekostnads- kalkulatoren kan du beregne prisanslag på byggeprosjekter.

www.byggfakta.no

Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.

Les mer her 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår