Dette er VVS aktuelt

Med et opplag på 7.000 eksemplarer er VVS aktuelt Norges største fagtidsskrift innen VVS - området. VVS - begrepet er bredt. VVS aktuelt utgis av Byggfakta Docu AS. For den alminnelige forbruker er det spesielt sanitærdelen av faget hun eller han forbinder med trebokstav-forkortelsen. For fagfolk omfatter sanitærteknikken ikke bare installasjoner på bad og kjøkken, men også vanntilførsel, avløpshåndtering, renseteknikk etc. hører med.

Også ventilasjonsteknikken omfatter en rekke områder som påvirker menneskers inneklima og helse. Å vurdere hva økt livskvalitet og arbeidseffektivitet betyr i kroner og øre, er en stor utfordring - både for leverandører, konsulenter og brukere.

VVS handler i høy grad også om varme og energi. Utviklingen på kraftmarkedet den seneste tiden avslører behovet for energieffektive løsninger, større fleksibilitet og mindre el-avhengighet i det norske oppvarmingsmarkedet. I mange tilfeller er også varme- og kuldeteknikk «to sider av samme sak».

For VVS aktuelt står nye produkter, teknologier og framtidsrettede løsninger sentralt. Derfor er automasjon et viktig stikkord - både som eget fagfelt, men også som en del av de øvrige områdene. I tillegg til generelt stoff, inneholder hver utgave av tidsskriftet egne temasider innenfor disse temaene.

VVS aktuelts primære målgrupper er entreprenører, konsulenter / rådgivende ingeniører, grossister, leverandører og driftspersonell. Sistenevnte spiller en stor rolle med hensyn til forvaltning, drift og vedlikehold av bygningsmassen og de tekniske installasjonene, og utgjør derfor også en av hovedmålgruppene.

VVS aktuelt distribueres til rørleggerbedrifter, rørgrossister, VVS produsenter, VVS leverandører (engros/detalj), VVS konsulenter, driftspersonell, ventilasjonsentrepenører, arkitekter, private og offentlige byggherrer/eiere, kuldeentrepenører, offentlige etater, vannverksledere, eiendomsforvaltere og administrative ledere.

Ta kontakt for å få bladet tilsendt du også. Vi sender deg gjerne prøveeksemplarer.
VVS_aktuelt_nr_6.thumb.jpg

 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår