Onninen lanserer egen nyhetskanal

 
Onninen lanserer egen nyhetskanalIllustrasjonsbilde
Onninens nye nyhetskanal har fått navnet Onn:time. – Vi ønsker å gi kunder, leverandører og bransjeaktører inspirasjon, tips og innsikt i relevante temaer, sier ansvarlig redaktør, Ann-Katrin Pedersen i en pressemelding.

På Onn:time kan man lese om bransjenyheter, kundeerfaringer, nye produkter og smarte løsninger.

– Vi blir nå heldigitale og erstatter kundemagasinet Kolonn med en digital nyhetsside. Dette er en stor dag for oss, og vi er stolte over å kunne introdusere Onn:time til bransjen, sier Pedersen.

Digitaliserer etter ønske fra kundene
I en undersøkelse utført av Onninen kom det frem at et flertall av kundene ønsket at magasinet Kolonn skulle bli digitalt. Det la grunnlaget for å opprette nyhetssiden Onn:time.

– Vi hadde lenge tenkt på å digitalisere denne delen av vår kommunikasjon med kunder og leverandører, og når vi fikk tilbakemelding om at det også var et ønske blant dem, satt vi i gang. I et digitalt format blir det mye enklere for oss å komme raskt ut med nyheter og saker, og det blir enklere for kunder og leverandører å finne saker som er relevante for dem, sier Pedersen.

En annen fordel med skiftet fra papir til nett er miljøaspektet:

– Onninen ønsker å bidra til reduserte klimautslipp, og gjør flere grep som skal bidra til dette. Opprettelsen av Onn:time er ett grep som vil ha en miljømessig fordel ved at vi ikke lenger trenger å trykke opp og transportere et printmagasin, legger hun til.

Relevant for ulike segmenter
Onninen opererer innenfor segmentene installasjon, industri, infrastruktur, samferdsel, VA og VVS. Både generelle nyheter og saker spesifikt for de ulike segmentene får plass på den nye siden.

– Vi vil jobbe med å publisere relevante saker for hvert segment i tiden fremover, og tror mange vil få glede av innholdet. På onntime.no kan du blant annet lese artikler om hvordan kunder har tatt i bruk løsninger som solcellepaneler og velferdsløsninger, få informasjon om nye produkter innenfor blant annet elbillading og smarthus og nye tjenester levert av Onninen, sier Pedersen avslutningsvis i pressemeldingen.

Se mer på onntime.no.

Om Onninen:
Onninen en av Nordens ledende grossister innen elektro og VVS. Våre unike tjenester sikrer effektivitet og riktig vare- og informasjonsflyt. Vi er spesialister på effektiv drift og skaper økt lønnsomhet i entrepriser, prosjekter og produksjon innen installasjon, infra, industri, VA, VVS, bygg- anlegg og offshore-markedet. Onninen er et finsk selskap som har drevet i bransjen siden 1913.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår