Ønsker du å skrive bachelor eller masteroppgave hos Cowi?

 
Ønsker du å skrive bachelor eller masteroppgave hos Cowi?
COWI er alltid på jakt etter nysgjerrige, engasjerte og flinke studenter. Her i COWI tilbyr vi en rekke muligheter for nytenkende og akademisk sterke studenter som ønsker å skrive sin bachelor- eller masteroppgave med oss.

Søknadsfrist: 01/01/2020 - Norway - Sted: Tromsø/Trondheim/Bergen/Kristiansand/Hamar/Oslo/Fredrikstad/Stavanger

COWI har et dynamisk og utfordrende fagmiljø med stort spenn i prosjekter, både med tanke på størrelse og faglig innhold. Vi jobber på noen av Norges mest komplekse prosjekter innen bla helsebygg, flyplasser, transport, miljø, smarte og grønne bygg. I COWI har vi et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Vi søker studenter med sterke akademiske profiler, høyt ambisjonsnivå og klare tanker om hvordan COWI kan bidra til deres oppgave.

Søknadsprosess: For å bli vurdert må du laste opp din profil på vårt rekrutteringssystem og påse at karakterutskrift og søknadsbrev er vedlagt. I søknadsbrevet ber vi deg spesifisere:

  • Din motivasjon for å skrive oppgave sammen med COWI
  • Hvilket fagområde du er mest interessert i og kunne tenke deg å jobbe med
  • Problemstilling og/eller spesifikt tema for oppgaven
  • Hvilket kontorsted du søker deg til

Vi mottar søknader fortløpende, og blir du valgt som en aktuell kandidat vil vi kontakte deg med informasjon om veien videre.

Du oppfordres også til å følge med på våre karrieresider hvor nye stillingsutlysninger og sommerjobber legges ut fortløpende. Følg oss også gjerne på LinkedIn.

Vi aksepterer kun CVer og karakterutskrifter som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om samarbeid med COWI, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Kontaktperson: Karoline Kaldheim, krkd@cowi.com.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår