Ønsker innspill til nye studieplaner for KEM-fagskoleutdanning

 
Ønsker innspill til nye studieplaner for KEM-fagskoleutdanningDirektør for kompetanse og utvikling Oddgeir Tobiassen i Rørentreprenørene Norge. Foto: Ilja Hendel
– Arbeidet kan ikke utføres av arbeidsgruppene alene, vi er avhengig av innspill fra fagskolesektoren og partene i arbeidslivet, sier direktør for kompetanse og utvikling Oddgeir Tobiassen i Rørentreprenørene Norge.

Tobiassen sitter sammen med Roy Peistorpet (Fagskolen Innlandet, Gjøvik) og Rune Brattland (Fagskolen i Agder, Grimstad) i en av arbeidsgruppene som har utarbeidet utkast. De er nominert til arbeidet av Nasjonalt fagskoleråd til å utvikle studieplaner for fagskoleutdanning KEM. Hver arbeidsgruppe består av tre personer med faglig bakgrunn fra høyere yrkesfaglig utdanning eller relevant arbeidsliv.

Kom med innspill!

Nasjonalt fagskoleråd legger opp til en åpen prosess og bred involvering med innspillsrunder på planutkast midtveis i arbeidet. Innspillene kan gis mellom 14. januar og 14. mars 2021.

– Vi håper så mange som mulig fra høyere yrkesfaglig utdanningssektor, partene i arbeidslivet og andre relevante aktører vil komme med sine innspill til utkastene, sier Tobiassen.

Slik gir du innspill

• Via lenkene under blir du sendt til et skjema i Microsoft Forms for studieplanen for KEM. I skjemaet får du først presentert planutkast med endringer som arbeidsgruppene har utarbeidet. Deretter blir du presentert for en rekke spørsmål arbeidsgruppene ønsker svar på.

• Du kan sende inn innspill frem til 14. mars 2021 kl. 23:45.

Gi ditt innspill her!

Digitalt innspillseminar

I tillegg til denne innspillsrunden inviterer arbeidsgruppen til digitalt høringsseminar onsdag 17. februar 2021 kl. 1300-1430 på Zoom.

Registrer deg her!

(Kilde: Rørentreprenørene Norge)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår