Ønsker rammeavtale med VVS-ingeniører

 
Ønsker rammeavtale med VVS-ingeniørerIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Kristiansand kommune utlyser konkurranse om tildeling av rammeavtaler for rådgivende ingeniører innen VVS- og klimateknikk (RIV).

Av Bjørn Laberg

Kontrakten har en verdi på 12 millioner kroner.

De rådgivende ingeniørene skal bistå kommunen med planlegging, prosjektering, gjennomføring, oppfølging av og/eller rapportering på ulike typer bygg- og anleggsprosjekter. Dette kan eksempelvis være nybyggprosjekter, rehabiliteringsprosjekter, ombygginger og/eller andre prosesser som kan oppstå som følge av nye eller endrede behov hos Kristiansand kommune.

Det er eksempelvis ønskelig med erfaring fra offentlige oppdragsgivere og offentlig bygningsmasse, nybygg, totalrehabiliteringer, mindre rehabiliteringer, antikvarisk og/eller verneverdig bygningsmasse, prosjekteringsoppdrag med bygg i drift samt SHA-arbeid. Det er og ønskelig med miljø- og innovasjonskompetanse, heter det i beskrivelsen av anskaffelsen på Doffin.no

Unntatt fra rammeavtalen vil kunne være store ombyggingsprosjekter og nybygg, hvor RIV-tjenester som hovedregel vil kunne være del av en egen entreprise. Eksempler på dette er total- og samspillsentrepriser. Rådgivning i forbindelse med prosjekter i antikvariske bygninger og andre prosjekter hvor kommunen finner at det kreves en særskilt kompetanse, kan også unntas fra rammeavtalen.

Rammeavtalen gjelder i to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for Kristiansand kommune til å forlenge avtalen med ett + ett år. Denne rammeavtalen vil være én av flere parallelle rammeavtaler som Kristiansand kommune tar sikte på å inngå, for å dekke kommunens løpende behov for rådgivende ingeniørtjenester.

Frist for å levere inn tilbud eller forespørsel om deltakelse: 19.06.2019

(Kilde: Doffin.no)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår