OPAK søker Byggeleder Bygg

 
OPAK søker Byggeleder Bygg
Søknadsfrist: etter avtale
Sted: Skøyen
Tittel: Byggeleder - Bygg

 

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke sin posisjon innenfor byggeledelse søkes det nå etter byggeledere innen bygg med minimum tre års relevant erfaring. Byggelederrollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder byggeledelse, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.


Vi kan tilby:
Betingelser som er markedstilpassede.
Du blir en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. De er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Arbeidsoppgaver:
Prosjekter for private og offentlige byggherrer. De har 30 byggeledere fordelt på 2 avdelinger med kun byggeledere/tekniske byggeledere. Du får mange meget faglig sterke kollegaer så erfaringsoverføring har de klart å skape på tvers av alle avdelinger.
Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som byggeleder vil man bl.a.:

 • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader.
 • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter
 • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
 • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift
 • utføre kostnadskontroll
 • ivareta SHA KU-rollen etter byggherreforskriften.

Kvalifikasjoner:

 • Du har teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing.)
 • Relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse.
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. 
 • Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407.


Egenskaper:
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår