OPAK søker Byggfaglig spesialrådgiver

 
OPAK søker Byggfaglig spesialrådgiver
Søknadsfrist: løpende
Sted: Oslo
Tittel: Byggfaglig spesialrådgiver

 

Avdeling byggfaglig spesialrådgivning består av dedikerte fagpersoner som samlet innehar kompetanse innen flere byggfag. OPAK søker nå etter en spesialrådgiver som ønsker å ta del i vårt etablerte fagmiljø. Stillingen byr på faglig utfordrende hverdager med spennende og varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • bistå oppdragsgivere med å vurdere og utarbeide dokumentasjon for byggteknisk tilstand, herunder kontroll av utførelse og kalkulasjon av kostnader på budsjettnivå.
  • bistå sameier og borettslag med prosjektadministrasjon og kontroll i forbindelse med rehabilitering av eiendom, herunder utarbeidelse av tilbudsdokumenter og kontrahering av entreprenør, kontroll av den håndverksmessige utførelsen, organisering av byggemøter, økonomioppfølging inkl. sluttoppgjør, overtakelse og oppfølging i reklamasjonsperioden.
  • bistå oppdragsgivere med øvrig problemløsning innenfor byggfag.
  • bistå oppdragsgivere med å utarbeide byggfaglig dokumentasjon i skade og tvistesaker.

Stillingen byr på faglig utfordrende hverdager med spennende og varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder. Du vil rapportere til avdelingsleder byggfaglig spesialrådgiving, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører.

Utdannelse og arbeidserfaring:

Du har erfaring med aktuelle arbeidsoppgaver og har utdannelse som fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag eller andre relevante fagkombinasjoner. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.  For å være en person som kan være tverrfaglig dyktig bør du ha minimum 8 års erfaring.

Egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, selvstendig og løsningsorientert. Du må ha gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både medarbeidere, oppdragsgivere og andre relevante aktører. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet, og du deler gjerne din erfaring og kunnskap med de rundt deg.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og tett oppfølging
  • 5 ukers ferie i tillegg til fri i påsken og romjulen
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår