OPAK søker Elektrorådgiver

 
OPAK søker Elektrorådgiver
Søknadsfrist: etter avtale
Sted: Skøyen
Tittel: Elektrorådgiver

OPAK må ha flere kloke hoder for å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke posisjonen sin posisjon innenfor tilstandsvurdering, vedlikeholdsplanlegging og transaksjonsrådgivning søker vi nå etter personer med elektrobakgrunn med minst 3 års relevant erfaring. 
 
Vi kan tilby: 
Hos oss blir du en del av et anerkjent fagmiljø. Kunden er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.  

Arbeidsoppgaver: 
Prosjekter for private og offentlige byggherrer, både korte enkeltoppdrag og lange rammeavtaler. 

Som eiendomsrådgivere bistår vi eiendomsbesittere, gårdeiere, leietakere, sameier/borettslag og investorer mm. med tilstandsvurdering og vedlikeholdsplanlegging av eiendommer. Vi anbefaler tiltak basert på faglige vurderinger og kostnadsestimerer disse på et overordnet nivå. Som elektrorådgiver kan man blant annet:    

•    få ansvar for å avholde befaringer, utarbeide tilstandsvurderinger og anbefale tiltak relatert til vedlikehold og oppgraderinger på både enkelteiendommer og større eiendomsporteføljer rundt omkring i landet 
•    gjennomgå FDV-dokumentasjon og interne rutiner på eiendommer 
•    innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver 
•    bidra til å forutse, påpeke eller vurdere forhold som kan ha teknisk, økonomisk eller sikkerhetsmessig betydning for bygg og eiendom  
•    teknisk rådgivning i forbindelse med eiendomstransaksjoner (teknisk due diligence)  
•    bidra til et faglig miljø for elektrofaget med både interne kolleger og innleide konsulenter 

Rollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter av oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter. 

Kvalifikasjoner og kunnskap: 
Du har minimum 3 års erfaring med teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing). Du må også ha relevant erfaring fra tilstandsvurderinger og kostnadsestimering samt tverrfaglig kompetanse. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 3424 og 3451.   

Egenskaper: 
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører. 

Prosjekter er hovedsakelig på Østlandet, men du bør også være fleksibel med tanke på reising til andre steder i Norge på kortere oppdrag. 
Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår