Oppdaterer Aquarea Smart Cloud

 
Oppdaterer Aquarea Smart CloudIllustrasjonsbilde
Panasonic oppdaterer sin Aquarea Smart Cloud-plattform og gir varme- og kjølespesialister mulighet til å gjennomføre service og vedlikehold uten å være i nærheten av installasjonen.

- Aquarea er luft-vann systemene til Panasonic. I databasen til den skybaserte serviceløsningen ligger også alt av teknisk informasjon og feilkoder lagret, slik at problemer kan identifiseres allerede før besøket hos kunden. På den måten kan installatøren fullføre oppdrag ute hos kunde raskt og enkelt slik at man sparer både tid og penger, skriver Panasonic i en pressemelding.

En installert feilmeldingsfunksjon gjør i tillegg at eventuelle problemer med systemet kan løses allerede før kunden legger merke til det. Dersom det oppstår et problem sender systemet umiddelbart en feilmelding til servicefirmaet. 

En annen fordel for servicepersonell er muligheten til å kontrollere enhetens avanserte innstillinger via fjernsystemet. Hvis en kunde for eksempel ikke er fornøyd med temperaturen eller ønsker å optimalisere energiforbruket sitt, kan installatøren justere varmeinnstillingene eksternt ,og med det slippe å komme på besøk.

- Aquarea Smart Cloud-systemet er enkelt å bruke og krever ingen spesifikk programvare. Så snart brukeren logger på via nettleseren eller appen er systemet klart til bruk. Allerede installerte systemer kobles automatisk til skyen og oppdaterer parameterne i sanntid, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

De nye avanserte tjenestene til Panasonic Aquarea Service Cloud (CZ-TAW1) lanseres i løpet av april 2018.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår