Oppgraderer Aquarea Mono-Bloc

 
Oppgraderer Aquarea Mono-Bloc
Panasonic har oppdatert H-generasjonen av Aquarea Mono-Bloc serien. Disse luft-vann varmepumpene kommer nå i tre nye modeller på 5kW, 7kW og 9kW.
Aquarea H-generasjonen Mono-Bloc er ideell for de som skal bytte ut oljefyren. Serien er blitt mer energieffektiv og har høyere varmekapasitet, selv når vannet varmes opp på kalde vinterdager. Enhetene er godt egnet for både boliger og mindre næringsbygg.

Den nye serien har de beste COP- og EER-verdiene i Panasonic Mono-Bloc-serien. For eksempel har 5kW-modellen en COP-verdi på 5,05 når systemet leverer vann ved lav temperatur (35 °C) en COP-verdi på 3,5 ved middels temperatur (55 °C), samt en EER-verdi på 3,38.

Nytt design forenkler installasjon og vedlikehold
- Et ekstra kompakt design har gjort serien enklere å installere og vedlikeholde. Enhetene er også spesielt egnet for ettermontering, for eksempel ved utbytte av oljefyr. Videre gir det servicevennlige designet enkel tilgang fra forsiden av enheten til luftrenseventilen, sikkerhetsventilen, filteret og kretskortet. Dette gjør at både tid samt installasjon- og vedlikeholdskostnader reduseres, heter det i en pressemelding fra Panasonic.

Mange styringsmuligheter
- Den nye generasjonen av H Mono-Bloc-serien kan kobles til Aquarea Smart Cloud-kontrollsystem via en Ethernet-kabel eller WiFi. Dette gir sluttbrukere og installatør et bredt spekter av styringsmuligheter. Luft til vann-varmepumpene kan blant annet styres via pc, smarttelefon eller nettbrett. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Aquarea Smart Cloud for å justere temperaturen, måle energiforbruket eller sette ukentlige timere, skriver Panasonic avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår