Optimist tre uker før VA Tour Norge

 
Optimist tre uker før  VA Tour NorgeBildet: 17 medlemsbedrifter innen norsk VA håper å treffe mange potensielle kunder under sin reise fra Stavanger, via Bergen og Oslo til Trondheim.
Tre uker før nyskapningen VA-Tour Norge legger ut på veien fra Stavanger i sør til Trondheim i nord, er optimismen om at dette skal bli en suksess fortsatt tilstede hos arrangøren VA og VVS produsentene, VVP. 

Av Odd Borgestrand

Samtlige 17 medlemsbedrifter tilknyttet vann og avløp i VVP deltar på Touren, som har stopp i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim i perioden fra 13. til 22.mars.
Målsettingen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer gjennom hele landet. VA produkter som ofte er både store og tunge får sjelden plass i de lokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til også å vise frem de større og tyngre produktene.

VA og VVS produsentene VVP har fått med seg svenske BraMässor, som er den svenske bransjeforeningens messebyrå.  Dermed er spørmålet om det tre uker før start ligger an til å bli en bra messe-tur eller en flying start for en VA-bransje som i betydelig grad har droppet ut fra både Bygg Reis Deg og VVS Dagene på Lillestrøm?

Viktig med god start
Daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, Bjarne Haugland, holder fast ved at VA Touren vil bli en suksess. Han begrunnet dette i at det er mange kunder i VA-bransjen som ønsker å møte representanter fra de ledende produsentene for å se på og drøfte det aller siste innenfor produktnyheter og teknikk.
-Gjennom VA Tour Norge etablerer vi en ny og effektiv møteplass for den norske VA-bransjen, sier han, og det er besøkstallet som avgjør om vi når fram. Vi åper selvsagt på en god start på dette nye tiltaket, legger han til.
Han mener samarbeidet med den svenske messearrangøren vil bidra til en kostnadseffektiv kundekontakt, fordi konseptet bygger på svenske erfaringer. Haugland legger heller ikke skjul på at Touren inngår i en strategi om å øke medlemstallet blant VA og VVS bedrifter inn i VVP.
 
-Dette er først og fremst et tilbud til de ulike regionene rundt om i landet. I første omgang dekker vi bare Sør-Norge, men vi har en klar målsetting om å utvide Touren også til de nordlige fylkene. Vi skal heller ikke konkurrere med fagtreffene i regi av Norsk Vann eller Kommunalteknikk, men stå på egne ben med en kombinert utstilling og seminarer.

Gratis seminarer
Blant seminarene i år er det sterkt fokus på digitale tjenester innen VA. Representanter fra Focus software vil ta for seg «Fra 3D-prosjektering av VA til Beskrivelse», mens Powel lover en «Mer effektiv hverdag med dine VA-data tilgjengelig i felt», Norva24 vil bidra med fokus på feil på nyanlegg, Nye Veier vil fortelle om E39-prosjektet fra Ålgård til Flekkefjord under seminaret i Stavanger, mens Nye Veier i Trøndelag tar for seg  “mer trafikksikker vei raskere til trafikanten” under seminaret i Trondheim.
Dette er gratis seminarer som besøkende kan melde seg på rundt om på de fire stoppestedene.

Dette er reiseruta:
Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår