Oras Group investerer i det sveitsiske tech-selskapet Amphiro

 
Oras Group investerer i det sveitsiske  tech-selskapet AmphiroFra venstre: Jyri Virrantuomi (CFO i Oras Group), Janne Rautavuori (CTO i Oras Group), Dr. Markus Lengauer (President & CEO i Oras Group) , Dr.Thomas Stiefmeier (Grunnlegger og CEO i Amphiro), Thorsten Staake (Grunnlegger og styremedlem i Amphiro), Kai Millarg (Aksjeholder og styremedlem i Amphiro).
Armaturprodusenten Oras Group kjøper majoritetsandelen av det sveitsiske tech-selskapet Amphiro.
- Hjemmene våre blir stadig smartere, og kraner og dusjløsninger er intet unntak. Vi er overbevist om at stadig flere digitale løsninger vil dukke opp innenfor sanitærindustrien i årene som kommer, og vi har planer om å være ledende i denne utviklingen», sier president og CEO av Oras Group, Dr. Markus Lengauer i en pressemelding.
 
Får tilgang til attraktiv teknologi
Oras Group har nylig sikret seg majoritetsandelen i selskapet Amphiro, en sveitsisk tech start-up med betydelig kompetanse innenfor strømsanking, Internet of Things og skytjenester. Direkte tilgang til denne teknologien og kunnskapen i Amphiro, kombinert med Oras sin kompetanse innenfor avanserte sanitærløsninger, åpner opp for nye muligheter.
 
Tror på raskere utvikling
Eierne tror nå at det vil resultere i en raskere utvikling av innovative og bærekraftige produkter og tjenester som fremmer bedre helse og komfort for forbrukerne.
- Personlig er jeg positiv til alle nye produkter og tjenester som hjelper folk med å ta bevisste valg, og som bidrar til å ta bedre vare på jordens ressurser. Jeg har stor tro på bruk av smart teknologi i kombinasjon med overlegen brukeropplevelse. Amphiro har vist at de har en enestående evne til å levere både intuitive og høyst nyttige teknologiske løsninger. I tillegg er deres ideer og tanker om fremtiden helt i tråd med hva vi tror på i Oras Group, så vi er veldig glade for å kunne inkludere Amphiro-teamet inn i vår familie, fortsetter Dr. Markus Lengauer.
 
- For Amphiro er Oras Group en ideell eier. Vi designer alle våre komponenter med tanke på et høyt produksjonsvolum og enkel installering, og vår skyløsning er høyst skalerbar. Dette muliggjør bruk av dataanalyser, brukerengasjement og digitale tjenester, også innenfor sanitærmarkedet. Med Oras Groups unike tilgang og kunnskap om markedet, kan vi virkeliggjøre vår visjon om å bygge digitale sanitærløsninger for massemarkedet, sier Dr. Thomas Steifmeier, grunnlegger og CEO i Amphiro.
 
Oras Group er en stor europeisk leverandør av sanitærutstyr: markedsledende i Norden, og et ledende selskap i det kontinentale Europa. Selskapets mål er å gjøre bruk av vann enkelt og bærekraftig. Visjonen er å bli ledende i Europa innen avansert sanitærutstyr. Oras-konsernet har to sterke merkevarer, Oras og Hansa. Hovedkontoret for konsernet ligger i Rauma, Finland, og konsernet har fire produksjonsanlegg: Burglengenfeld (Tyskland), Kralovice (Tsjekkia), Olesno (Polen).
 
 
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår