Oras relanserer klassikeren Oras Vega

 
Oras relanserer klassikeren Oras Vega
Oras relanserer Vega-serien med fornyet design og oppgraderte funksjoner. Serien byr på et bredt utvalg av kraner til både bad og kjøkken.

- Oras er opptatt av å gjøre bruk av vann enkelt og bærekraftig. Siden Vega-serien først ble lansert i 1976 er den blitt en kjær klassiker, skriver Oras i en pressemelding.

Kjøkkenkranene kan fås med en lav eller høy svingbar tut avhengig av behovet for arbeidsplass. Den oppgraderte serien er et resultat av flere tiårs erfaring og funksjoner som har blitt finjustert i årenes løp. Oras Vega består av et bredt utvalg av kraner som passer til både private hjem og offentlige steder.

Alle kraner i Vega-serien har en praktisk øko-knapp som gjør det enklere enn noen gang å spare vann og energi. Ved behov for økt vanntrykk, trykkes øko-knappen inn samtidig som hendelen løftes. Øko-knappen har dessuten en sikkerhetsfunksjon som begrenser temperaturen på vannet og forebygger skålding.

Ved å trykke inn øko-knappen og løfte hendelen, kan vannmengden tilpasses. Ved å skyve hendelen mot varmt, og trykke inn øko-knappen på nytt, oppheves sikkerhetssperren og kranen gir maksimal temperatur på det varme vannet om dette er ønskelig.

- Med Oras sitt 3S-installasjonssystem blir montering og installasjon av kranene til både kjøkken og bad raskere, enklere og tryggere. Vega-seriens kjøkkenkran med høy tut har også en vendbar sokkel, som kan vris begge veier på krantoppen ved installasjon - og gjør det enklere å installere kranen på steder med kort avstand til veggen bak kranen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Den nye Oras Vega kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med august 2019.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår