Ordrestyring vant rammeavtale med VVS Eksperten

 
Ordrestyring vant rammeavtale med VVS EkspertenIllustrasjonsbilde
Det danske teknologiselskapet Ordrestyring har inngått en rammeavtale med VVS Eksperten. Denne gir alle medlemsbedrifter mulighet til å ta i bruk et ledende skybasert prosjekt og timeregistreringsverktøy for VVS-bransjen.

Ordrestyring er en av Nordens ledende teknologiselskaper for skyløsninger til håndverksbransjen. Det danske selskapet har nylig trådt inn på det norske markedet, men har lenge vært ledende i Norden. De har i dag 30 000 kunder, hvorav mange er små og mellomstore bedrifter innen VVS-bransjen. 
 
- Ordrestyring har dype røtter fra VVS-bransjen og lang erfaring med samarbeidsavtaler som kommer medlemsbedrifter til gode. Vi er derfor stolte over at Norges største VVS-kjede, VVS Eksperten, har valgt å inngå en rammeavtale med oss. Vi er sikker på at kjedens medlemmer vil få stor nytte av vårt system til en fordelaktig pris - og vi vil gjøre vårt for å bidra til en digital og effektiv arbeidsdag, sier Mikkel Leffers Svendstrup, Global Head of Partnerships i Ordrestyring ApS, i en pressemelding. 

Illustrasjonsbilde
 
VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede og Norges største VVS-kjede med 575 medlemsbedrifter. 
 
- Avtalen med Ordrestyring er et viktig ledd for å kunne tilby bransjespesifikke digitale løsninger til våre medlemmer. Vi er opptatt av å finne gode løsninger til medlemmene og det mener jeg de kan få gjennom rammeavtalen med Ordrestyring, sier Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten. 
 
Rammeavtalen sikrer at kjedens medlemmer kan få tilgang til en digital og skybasert verktøykasse som gir bedriften full oversikt over hele verdikjeden sin. Fra forespørsel, til timeregistrering og registrering av materialer, og frem til sluttfaktura er sendt kunden. Ordrestyring har et åpent API slik systemet kan integreres med andre systemer. 

Illustrasjonsbilde
        
Om Ordrestyring ApS:
Ordrestyring ApS med hovedkontor i København har 50 ansatte og er en del av Hantverksdata Group. Selskapet er Danmarks ledende plattform for tids-og ressursstyring  for håndverksbransjen.  Totalt 30 000 håndverkere har valgt å automatisere og digitalisere hverdagen sin med Ordrestyring. Det medføre store kostnadsreduksjoner, og tidsbesparelser for tømrere, elektrikere, rørleggere, murere, malere, gulvleggere mm. Timeregistrering og materialbruk registreres enkelt og kan automatisk bli lagt til kundens faktura. Sømløs integrasjon med andre systemer for f.eks. flåtestyring, regnskap og grossister sikrer håndverkeren full oversikt over bedriften sin.
 
Om VVS Eksperten AS:
VVS Eksperten er en rørleggerkjede med over 575 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk.  I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår